Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: De 5 bedste frisører til dameklip i København

København er fuld af dygtige frisører, men når det kommer til dameklip, er det vigtigt at finde en frisør, der virkelig forstår dine behov og kan skabe et resultat, der afspejler din personlige stil. Her har vi samlet fem dygtige frisører i København, der er specialiseret i dameklip – med fokus på service, kvalitet og kreativitet.

Læs også: 5 x Ramen take away i København

1. RODEO – Københavns største og bedst ratede frisørkæde

RODEO dameklip i København

RODEO er ikke bare Københavns største frisørkæde – de har også den højeste rating, og det er ikke uden grund. RODEO tilbyder dameklip af høj kvalitet, og allerede fra første konsultation kan du mærke, at du er i trygge og professionelle hænder.

Salonerne hos RODEO er kendt for deres elegante og afslappede atmosfære, hvor der ikke er sparet på detaljerne. Du kan forvente en luksuriøs oplevelse med lækre produkter, eksklusive drikkevarer og en flot klipning – alt sammen til en rimelig pris.

Derudover tilbyder RODEO et medlemskab til deres kunder, som blandt andet giver 20% rabat på både behandlinger og produkter.

Hvor: 10 saloner i København og omegn
Pris: Fra 560 kr. for dameklip

2. Gun-Britt Coiffure – Den luksuriøse dameklip

Gun Britt - Dameklip

Gun-Britt Coiffure er en velkendt frisørsalon i København. Med mere end 50 års erfaring er Gun-Britt synonym med høj kvalitet. Hendes salon er et populært valg for de kvinder, der ønsker en eksklusiv og personlig oplevelse. Her er fokus på luksus og professionalisme, og frisørerne sørger for at levere præcise og elegante klipninger, der passer til din individuelle stil.

Salonens indretning er elegant, og atmosfæren er rolig og afslappet, så du kan nyde en førsteklasses behandling.

Hvor: Ny Østergade 23, 1100 København K
Pris: Fra 725 kr. for dameklip

3. Studio Cim Mahony – Den skræddersyede og eksklusive

Cim Mahony - Dameklip i København

Studio Cim Mahony er en af Københavns mest eksklusive frisørsaloner. Beliggende i et smukt, historisk lokale, tilbyder salonen en skræddersyet oplevelse til kvinder, der søger det allerbedste inden for klip og styling. Frisørerne hos Cim Mahony er eksperter i at arbejde med forskellige teksturer og længder. De formår at skabe moderne, sofistikerede frisurer, der passer perfekt til den enkelte kundes ansigtstræk og stil.

Cim Mahony har arbejdet internationalt i modebranchen i over 25 år og tilbyder en unik, luksuriøs oplevelse for kvinder, der ønsker noget særligt.

Hvor: Bredgade 4, 1260 København K
Pris: Fra 2.900 kr. for dameklip

4. ZENZ – Den bæredygtige

Zenz - Dameklip i København

ZENZ er kendt for deres bæredygtige tilgang til hårpleje. Som en af Københavns førende grønne frisører er ZENZ det perfekte valg for kvinder, der ønsker en klipning, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller miljøet. Salonen bruger udelukkende naturlige, svanemærkede produkter, og deres frisører er specialiserede i at skabe smukke, sunde frisurer, der passer til dit hårs behov.

ZENZ er også kendt for deres behagelige atmosfære, hvor fokus er på afslapning og velvære – en perfekt oase i hjertet af København.

Hvor: 7 saloner i København
Pris: Fra 510 kr. for dameklip

5. STUHR – Den traditionelle dameklip

Sturh

STUHR er en af Danmarks mest anerkendte frisørkæder og har mange års erfaring med dameklip. Salonen er berømt for sin høje kvalitet og fokus på detaljer, hvilket gør STUHR til et perfekt valg for kvinder, der ønsker en professionel og stilfuld behandling.

Med moderne teknikker og skræddersyede resultater sørger STUHR for, at hver kunde forlader salonen med et look, der virkelig afspejler deres unikke stil.

STUHRs frisører mestrer både klassiske frisurer og de nyeste trends. Det gør dem ideelle for kvinder, der søger en frisure med kant eller en tidløs elegance.

Uanset om du ønsker at ændre din frisure eller bare friske dit nuværende look op, er STUHR et oplagt valg af frisør.

Hvor: 5 saloner i København og omegn.
Pris: Fra 965 kr. for dameklip

I samme kategori

forside
Padel Star
forside
forisde

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

forside
RODEO kvindefrisør KBH
photo-1528137871618-79d2761e3fd5

Populære kategorier

Information