Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Besøg Tysklands hovedstad på en busrejse til Berlin

Annonce:

Der løber en lang historie gennem gaderne i Berlin, og sporene efter de mange kampe ses stadig i byen, der blev delt. I dag er byen en sprudlende metropol, hvor gallerier, caféer, restauranter og shoppingcentre ligger side om side med de kendte monumenter.

Går turen til Berlin?

Lad endelig bilen blive i garagen, og kør på en busrejse til Berlin i stedet. Det giver dig frihed til at udforske byen, mens chaufføren sørger for praktikken under dit ophold.

Kombiner din busrejse til Hamburg med en tur til Berlin

Berlin er Tysklands største by, men Hamburg holder sig ikke tilbage. Med sine næsten to millioner indbyggere, er den landets næststørste metropol, der samtidig kan fremvise en af verdens største havne.

Skal du besøge havnebyen?

Det er oplagt, at du kombinerer din busrejse til Hamburg med et besøg i en af Tysklands andre byer. Hamburgs centrale beliggenhed giver dig nemlig de optimale betingelser for at rejse videre ud i Europa for at opleve hovedstaden Berlin.

Berlin er byen, der blev delt

Du kender historien om Berlin, der blev delt i to. Selvom det er mere end 30 år siden, at Muren faldt, finder du stadig spor efter krigens kampe i gaderne.

Har du nogensinde besøgt Topographie des Terrors, Gedächtniskirche eller Gedenkstätte Berliner Mauer? Du må ikke gå glip af de historiske seværdigheder, når du tager på busrejse til Berlin.

Der skal også være tid til shopping

Skal du fylde poserne med lækre varer på en shoppingtur?

Shoppingcentre, delikatesseforretninger og smarte modeforretninger finder du mange steder i Berlin. Unter den Linden er en bred boulevard, du må krydse på din busrejse til Berlin, for her får du byens største udvalg, når poserne skal fyldes – så sørg endelig for at have rigeligt med plads i kufferten!

Lad bilen blive hjemme, og slap af på en busrejse til Berlin

Der er flere fordele for dig, når du lader bilen blive i garagen og tager på en busrejse til Berlin.

Vil du på ferie uden stress og jag?

Når du læner dig tilbage i bussens bløde sæder, mærker du straks, hvordan pulsen sænker sig. På busrejsen til Berlin er der tid til, at du fordyber dig i læsestof eller en spændende podcast, mens landskabet suser forbi, og chaufføren får dig sikkert frem.

Oplev byens puls på en afslappende ferie

Du slipper for at bekymre dig om parkering på en busrejse til Berlin – det klarer chaufføren.

I stedet for at suse rundt i bytrafikken, går du straks ud i hovedstaden for at nyde stemningen i gaderne på en afslappende storbyferie.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

DSC_4778
lagkagehuset-1
f
copenhagen-709407_1920

Populære kategorier

Information