Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Cykelsæsonen er sparket ind – 3 gode grunde til at vælge rugbrødsmotoren

Indlæg

Oplev København på den grønne, nemme og solbeskinnede måde – Københavnernes foretrukne transportmiddel er og bliver cyklen.

Det er efterhånden ingen nyhed, at København er anerkendt som en af verdens bedste cykelbyer. Det er der flere gode grunde til. Her får du 3 gode grunde til at vælge cyklen over alle de mange alternativer.

Hvorfor vælge cyklen over andre transportmidler?

Det korte svar findes ikke her, da der er næsten uendeligt mange gode argumenter for. At du burde hoppe på cyklen – i det mindste bare om sommeren… Måske det lyder angstprovokerende at cykle i en storby. Men København er som skabt til cyklisten – ny som rutineret, der er plads til alle.

Men, men, men… Vi bor i regnvåde Danmark, og cykeltyvene lurer bag hvert et gadehjørne. Så hvis du skal lære at elske din cykel, skal du også være forberedt på lidt af hvert, inden du køber din cykel. For når du kender alle faldgruberne for cyklisterne, kommer du lynhurtigt til at elske din cykel – måske du ligefrem tager cyklen næste gang det sner eller regner, efter du har læst med her.

Cyklen frem for offentlig transport

Er du fast bruger af metroen, eller har du din faste busrute som du kan fange lige foran din hoveddør? Så er du nok ikke alene. Derfor kan du se frem til en varm og svedig sommer, hvor du skal stå klods op og ned af andre byboere, og turister.

Byens offentlige transportmidler bliver mere og mere presset i takt med at indbyggertallet i vores hovedstad støt vokser, specielt med sommermånedernes tilgang af turister. Selvom den ny metroring (ifølge planen), åbner i sommeren 2019, hvilket måske aflaster andre transportmidler, som f.eks. din foretrukne tur med 5c i myldretiden, bliver der til stadighed investeret mere og mere i udviklingen af byens cykelstier. Vi har faktisk mere end 350 km cykelsti København – og alle byens afkroge er forbundet af disse, med nye cykelbroer og bredere cykelstier.

Med åbningen af supercykelstierne, er der blevet kortere vej til alle steder du skal hen, lige meget hvor og hvor langt du skal.

I tillæg hertil får du uvurderlig motion, både uvurderlig for dig selv, men også for alle dine medmennesker

Sundhedsmæssige fordele

Ifølge Journal of American Heart Association kan du. Blot ved at cykle 1 time om ugen, mindske risikoen for hjertesygdomme, højt kolesteroltal og diabetes. Alt sammen noget, der lyder tillokkende i manges øre.

Men, som med så mange ting, der er gode for krop og sind. Er sundhedsmæssige fordele i mange tilfælde ikke nok til at fastholde en god vane.

Til gengæld er der i det store billede, ting som måske kunne motivere dig til at tillægge dig en god vane. For eksempel har forskning påvist at folk, der cykler i gennemsnit er lige så sunde som folk, der er 10 år yngre.

Samtidig booster cyklister samfundsøkonomien. Bilrejser koster samfundet seks gange mere end cykelture, og det er en forskel som vokser. Grunden til dette skyldes blandt andet slid på vejene, dårligere helbred ved bilkørsel og dermed overbelastning af landets hospitaler.

Boost økonomien og tag cyklen

I gennemsnit koster det tilsammen samfundet og den private forbruger 3,71 kr. per kilometer kørt i en bil. Imod kun 60 øre på en cykel, ifølge studier. Så, hvis du drømmer om vækst i samfundet og måske endnu flere investeringer i den Københavnske cykelsti-ekspansion, så kan du hurtigt hjælpe dig selv og mange andre til at opnå dette, ved at vælge cyklen!

Som følge af det økonomiske boost til samfundet, vil beskæftigelsen også stige, hvilket kun gør livet bedre for alle mennesker i vores ganske danske land. Flere penge til samfundet betyder brug for mere arbejdskraft. Og, hvis du står i den situation at du mangler kvalificeret arbejdskraft som følge af den positive indvirkning på samfundsøkonomien, som de mange cyklister i byen har medført, har du måske brug for hjælp til at udnytte dette. Her kan du med rette søge hjælp til at finde de rette kandidater hos et rekrutteringsfirma i København. Så kan de hjælpe dig med at udnytte potentialet som cyklister byder erhvervslivet, helt optimalt!

Vælg den rigtige cykel

Men før hele landet ser disse resultater, skal du jo lige have valgt den rigtige cykel. Der skal en god cykel til, for at holde fast i en god vane.

Det kan være lidt af en jungle at vælge cykel til netop dine behov. Men her er der heldigvis også hjælp at hente. Avenue cykler har alt lige fra elcykler til citybikes til Mountain bikes. Så, hvis du vil være 10 år yngre og skabe bedre vilkår for alle dine medmennesker, så tjek det ud og få hjælp til at sparke sommeren ind med vind i håret og sol i ansigtet.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
copenhagen-709407_1920

Populære kategorier

Information