Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Find og book behandlinger online

Annonce:

Går du og er på udkig efter en tandlæge, psykolog, massør eller en anden form for behandling – og har du tidligere oplevet at skulle bruge alt for meget tid og kræfter på at finde en ny behandler eller booke tid hos din nuværende? Med Health24.dk kan du se ledige tider hos behandlere og booke en tid online med det samme. Du får bedre og nemmere adgang til behandlere og slipper for mange telefonopkald og lange ventetider. Med Health24 kan du ligeledes finde en ny behandler tæt på dit hjem eller dit arbejde. Health24 giver dig hurtig søgning til et sted, nem booking, bekvem mobil tilgængelighed og meget mere.

Hos Health24 arbejder de ud fra en mission om at gøre sundhedsservices mere brugervenlige. Det er ligeledes deres mission at give dig en god oplevelse, hvad enten du har brug for tandpleje, massage eller akupunktur. Det skal være nemt og hurtigt – og helt gratis – for brugerne at finde behandlere og booke aftaler, der passer dem. På den måde for brugeren større indflydelse, hvilket Health24 mener er den bedste måde, at skabe den gode oplevelse på.

Find behandler i en by nær dig

På Health24.dk finder du udelukkende behandlere i Storkøbenhavn på nuværende tidspunkt. Her finder du services hos en lang række behandlere, heriblandt hos tandplejere, massører, fysioterapeuter, akupunktører, zoneterapeuter, kiropraktorer, osteopater, diætister og kostvejledere. Der ekspanderes løbende til nye byer, med flere typer klinikker og behandlinger. Der tilføjes nye klinikker på portalen hver dag.

Gratis service

Health24 er en hundrede procent gratis service for brugerne, hvor de kan booke aftaler gennem en portal. Hjemmesiden er skabt på baggrund af at ville gøre det så nemt og hurtigt som muligt for kunderne at tilgå behandlinger hos diverse tandplejer, diætister og så videre. Betaling for behandlingerne foregår i klinikken. Derfor anbefales det også at ringe ned til klinikken hvis der skulle opstå spørgsmål omkring priser eller andre ting. Du kan eventuelt også kontakte dit forsikringsselskab direkte.

Booking af aftaler på Health24

Booking af aftaler på Health 24 er helt simpelt og super nemt. Du går blot til hovedsiden og vælger den type behandler, du er på udkig efter, hvad enten dette er en tandplejer, coach, diætist, fysioterapeut eller andet. Herefter vælger du postnummer, by eller gade for at finde den behandler der er tættest på dig. På nuværende tidspunkt tilbydes der kun behandlere fra Storkøbenhavn. Herefter dukker behandlernes ledige tider frem på siden, og du skal så træffe et velovervejet valg ud fra de beskrevne kvalifikationer, billeder af klinikken og verificerede omtaler fra andre brugere. Dette skal gøres så du finder det rette match. Klik herefter på den ledige tid, som passer dig og følg anvisningerne – og vupti, så er en aftale blevet booket. Herefter modtager du en bekræftelse af din tid på mail med flere detaljer om dit kommende besøg hos behandleren. Health 24 anbefaler herefter at du skriver en anmeldelse på deres hjemmeside efter deres besøg hos behandleren, for at hjælpe andre brugere med at finde den rette behandler, som efterlever deres forventninger.

I samme kategori

55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1
michal-parzuchowski-oT-XbATcoTQ-unsplash
Skærmbillede 2024-03-20 kl. 10.14
tipkbh.dk - unikkebegravelser

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2