Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Flyrejser er for alle

Indlæg

Hvis du er af blot lidt ældre årgang, vil du sikkert huske dengang, hvor det at rejse med fly – uanset om det var mellem landsdele eller til udlandet – var noget ganske særligt, dyrt og reelt forbeholdt en lille del af befolkningen.

Sådan er det ikke mere – tværtimod. De sidste 10-15 år har været revolutionerende for transport af passagerer med fly takket være en voldsom konkurrence og udvidelse af mulighederne for at flyselskaberne kan operere på flere destinationer.

I dag er det reelt muligt at flyve fra den ene ende af Europa til den anden for ganske få hundreder kroner. I stort set alle tilfælde er det markant billigere end at rejse med tog, bus eller køre selv. Og det har danskerne taget til sig – vi rejser ganske enkelt som aldrig før.

Kunsten at finde billige flybilletter

Vi husker nok alle, hvordan det var engang: Man sad og ringede rundt til rejsebureauer for at finde de bedste priser til den destination, man skulle besøge. Det tog tid, og det var sjældent særlig effektivt.

Med internettet kom så muligheden for at besøge flyselskabernes hjemmesider og der tjekke priser. Stadig en møjsommelig affære, da der jo ofte er ganske mange selskaber, der beflyver samme rejsemål direkte eller via stop undervejs.

Forløsningen for prisbevidste rejsende af både privat og erhvervsmæssig karakter kom. Da der blev udviklet søgemaskiner, der automatisk scanner alle eller de fleste flyselskabers priser. Nu kunne man gå ét sted hen og tjekke de fleste priser. Men ofte var det ikke helt opdaterede priser, man fik.

Rejsepriser.dk

Det danske firma Rejsepriser.dk kom med løsningen som en af de absolut første, og de er stadig i dag de førende, når der skal findes billige flybilletter.

Deres søgemaskine henter nemlig priser i absolut realtid, og det betyder, at hvis for eksempel et flyselskab har sænket en pris kl. 15:00, og du foretager en søgning via rejsepriser.dk kl. 15:01, er det den nye og lave pris, du får. Så bliver det næppe mere effektivt.

Med flyrejsernes eksplosive vækst er der naturligvis også en del forsinkelser. Nogle er kortvarige, men andre kan være mere langvarige – som i mange timer.

EU-regler gør, at rejsende er berettigede til erstatning, når flyafgange er forsinkede, hvilket mange faktisk ikke ved. Er der tale om aflysning eller forsinkelse på mere end 2 timer. Kan der være op til 4.500 kr. i erstatning til hver passager!

Det kan være lidt besværligt at kræve erstatningen, hvis man er berettiget, men også her kommer internettet til hjælp.

Samme sted, hvor du køber dine billige flyrejser, kan du nemlig også få en service, der 100% håndterer dit erstatningskrav. Du skal ganske enkelt ikke besværes med det – det klarer rejsepriser.dk for dig.

Du kan se her, hvordan det foregår: https://www.rejsepriser.dk/flyforsinkelse/

Som med så meget andet i vores liv: Internettet og de teknologiske muligheder, bag det har gjort vores liv ikke blot nemmere – men faktisk også en hel del billigere!

God rejse!

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
copenhagen-709407_1920

Populære kategorier

Information