Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: Alt til planlægningen af konfirmationen

Indlæg

Konfirmationstiden er ved at være over Danmark, og de fleste konfirmander er ved at være klar til denne tid. Der er dog en masse ting som man skal have styr på i denne periode. Vi har i denne guide samlet alt det som I skal huske at tænke på. Når det kommer til afholdelsen af konfirmation, blåmandag og hvad der ellers høre til denne fantastiske tid.

Planlæggelse af selve konfirmationen

De fleste som skal holde konfirmation i 2019, har nok allerede på nuværende tidspunkt, planlagt alt hvad de skal planlægge. Men hvis du læser dette. Fordi du sidder og er i gang med at planlægge en konfirmation, som skal afholdes i løbet af de næste par år, så er her et par tips alligevel.

Planlæg i god tid, find et selskabslokale som det første, find derefter nogle som kan levere maden og gå så i gang med alt det andet.

Skal I holde jeres konfirmation i København, så kan I her finde selskabslokaler til konfirmation.

Planlæggelse af blå mandag

Husk at planlæg konfirmandernes blå mandag. Blå mandag bliver typisk afholdt mandagen efter de sidste konfirmander er blevet konfirmeret. Men har I allerede nu husket at planlægge hvad der skal ske denne dag, eller er I ikke noget så langt endnu? – Her kommer i hvert fald et par gode råd, samt lidt inspiration til hvad I kan foretage jer på jeres blå mandag.

Start planlæggelsen nu

Et godt råd til planlæggelsen af blå mandag for jeres klasse, er at gå i gang med jeres planlægning så hurtigt som muligt. Her kan I f.eks. holde en ”klassens time” i jeres klasse, hvor I kan snakke om hvad I skal lave. Er du som læser dette, forældre til et barn som skal konfirmeres, så hjælp dit barn med at planlægge sin blå mandag, ved at opfordre barnet til at snakke med sine klassekammerater om dette.

Hvad skal I så lave?

Hvad skal I så lave på jeres blå mandag? Det har i mange år været en tradition for de fleste konfirmander. Som bor i København eller omegn, at vejen bliver lagt forbi forlystelsesparken Bakken i Klampenborg. Men faktisk vælger flere og flere af konfirmanderne nu, at deres blå mandag skal være lidt anderledes, og at de gerne vil ud og prøve noget andet end bakken. Her tager de f.eks. ud og prøver forskellige aktiviteter, som man kan finde i København.

Mystery rooms er et hit

Et populært valg, som rigtig mange vælger at prøve på deres blå mandag. Er de såkaldte ”mystery rooms”, hvor man som gruppe bliver låst inde i et rum og via samarbejde og grundig tænkning, skal finde ud af rummet ved at løse forskellige gåder. Det mest populære sted for disse mystery rooms, er hos det københavnske firma Mystery Makers.

Hvis I er interesserede i at vide mere om mystery rooms. Hos Mystery Makers, så læs her en anmeldelse af Mystery Makers.

Ved at læse ovenstående, har du forhåbentligt fået skabt dig et lidt større overblik, over alle de ting som du skal tænke på, hvis du eller dit barn skal konfirmeres.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
copenhagen-709407_1920

Populære kategorier

Information