Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: Disse tre møbler er uundværlige i din københavner-bolig

Annonce:

Har du netop investeret i en bolig i København, eller ønsker du blot at opgradere boligindretningen heri? Det kan til tider synes uoverskueligt at skulle ændre i sin indretning eller at indrette i det hele taget. Heldigvis kan du lette processen ved at lægge en god plan fra start.

Denne plan bør især indeholde en liste over de møbler, du planlægger at købe og implementere i din bolig. Møbler er det vigtigste i rummet, da disse sætter dagsordenen for rummets funktion og bidrager desuden til rummets overordnede æstetiske udtryk. Derfor bør du gøre dig nogle nøje overvejelser om dit næste møbelkøb.

Et sted at sidde

Der er bred enighed om, at siddepladser er noget af det mest essentielle i en bolig. En siddeplads kan praktiseres gennem et utal af forskellige møbler – bænke, sofaer og ikke mindst stole i forskellige udformninger. Hvis ud går efter et tidløst og klassisk siddemøbel er de mange forskellige Wegner-stole gode eksempler på en typisk hansen stol. Ved at lade disse præge din bolig sikrer du dig et ikonisk møbel, som symboliserer indbegrebet af dansk design.

Udover den store værdi, som kan være ved at have godt dansk design i sin bolig, har Wegner-stolene også en funktionel, komfortmæssig og æstetisk værdi, hvilket også er nogle styrker og fordele ved at vælge netop denne slags stol.

Husk et holdbart spisebord

Når du har et sted at sidde, er næste skridt at finde det rigtige spisebord. Dette er et møbel du ikke kan undvære, og som har en stor værdi, da spisebordet samler familien til måltiderne og andre hyggelige stunder. Da man ofte samles omkring spisebordet, er dette argument for, at spisebordet bør være slidstærkt og holdbart.

Dette betyder dog ikke, at du nødvendigvis skal gå ned på udseende, men er blot en ting du kan have med i tankerne. Da Københavner-boliger oftest er kendt for deres fåtal af kvadratmeter, bør boligens størrelse og rummets form også tages med i dine overvejelser om køb af spisebord, så bordet passer ind og ikke virker for voldsomt.

Opbevaring af sko

På få kvadratmeter kan sko og opbevaringen heraf nemt give anledning til frustration. Selvom der findes mange forskellige løsninger på skoopbevaring, kan det være svært at finde en løsning, som både kan rumme meget, og ikke fylder alverden. I jagten på den perfekte skoreol bør du væbne dig med tålmodighed og ikke mindst håbet om, at du nok skal finde den perfekte løsning.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
easter-1238665_1920

Populære kategorier

Information