Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Babybio – tag din baby med i biografen

Indlæg
Det var en kold og våd torsdag i maj. Med tasken fuld af babysnacks, bleer og legetøj trillede jeg mod Palads, hvor jeg skulle se film med min 9 måneder gamle datter. Jep, den er god nok. Konceptet hedder Babybio, og her kan du læse mere om, hvad det er for noget.

Jeg havde godt hørt om Babybio gennem min mødregruppe, men for at være ærlig, så var tanken om at gå i biografen med min lille krudtugle ikke sådan lige noget, der var på min top10 liste over ting, jeg ville lave i min barsel. Derfor takkede jeg også nej tak de to gange, hvor min mødregruppe tog afsted.

Men nu hvor min barsel lakkede mod enden, tænkte jeg, at jeg alligevel måtte prøve det.

Pusleplads, plads til barnevogn og papkrus med te eller kaffe

Filmen blev vist i sal 13, som ligger i stueplan, hvilket jo er ret så smart, når man har et arsenal af babyting med, som alt sammen er pakket i en stor barnevogn.

Ude foran biografsalen var der drikkevarer og praktiske ting klar til både forælder og baby. Der er nemlig gratis kaffe, te og vand, og så er der mikrobølgeovn og pusleplads tæt på også.

Jeg parkerede barnevognen lige indenfor indgangen i salen, og efter en bleskiftning og en optankning på kaffe, var vi klar til at se film sammen.

Der er det hele i Babybio: Gratis kaffe, te og vand og så er der mikrobølgeovn og pusleområde lige uden foran salen.
Der er det hele i Babybio: Gratis kaffe, te og vand og så er der mikrobølgeovn og pusleområde lige uden foran salen.

Dæmpet belysning og babypludren

Under hele filmen var der dæmpet belysning. Og så var lyden også skruet en anelse ned. Dét er ret så fedt. På den måde kan du se dit lille vidunder under hele filmen, samtidig med at baby ikke bliver forskrækket af lydeffekterne.

Og hvor man normalt skal være stille under filmen, er der til Babybio plads til babypludren og småsnak. Det er egentlig overraskende hyggeligt at se film med babylyde som baggrundsmusik og så rigtig rart, at man ikke skal stresse over sin egen snakkende baby under filmen.

En time inde i filmen ca var min datter ved at være træt. Hun blev derfor lagt i barnevognen og vugget i søvn, mens jeg kunne se resten af filmen fra gulvet af. Bagefter listede jeg op på min plads igen for at se resten af filmen.

Som at se film hjemme i stuen

Alt i alt var det en super oplevelse, som jeg ærger mig over, jeg ikke fik prøvet sammen med min mødregruppe.

Det er lidt som at se en film hjemme i stuen. Man ser lidt film, skifter en ble indimellem og småsnakker lidt undervejs.

Så tag din baby under armen og tril en tur i biografen enten alene, sammen med din partner eller mødregruppe. Det vil du ikke fortryde 🙂

Du kan tage barnevognen med tæt på, enten ind i salen eller ude foran alt efter hvilken sal, filmen går.

Der er Babybio i Nordisk Films biografer på udvalgte dage og tidspunkter. Se hvilke film, du kan se, og hvornår de går her.
Læs også om de mange andre biograf events i København her.

TipKBH var blevet inviteret i Babybio for at anmelde konceptet

I samme kategori

smk
Stig-Rossen-Julekoncert
candle-1
byhaven-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

cover-2
dsc7699
generator-copenhagen-playbar-7
Frisør København

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

cover-2
dsc7699
generator-copenhagen-playbar-7
Frisør København