Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hvad skal tiden gå med i de mørke vintermåneder?

Annonce:

Så er der taget hul på et nyt år, men vejret præges stadig af mørke samt kølige temperaturer. De mørke tider forsætter lidt endnu, og det kan lyde både trist og kedeligt, men det behøver det slet ikke at være. Denne guide er lavet med ideer til, hvad du kan få tiden til at gå med.

Inde-hygge

En oplagt ide når der er koldt og mørkt udendørs, er at blive indendørs og skrue lidt ekstra op for den hyggelige stemning. Der er næsten ikke noget bedre end at sidde på sofaen svøbt i tæpper med stearinlys tændt. Sæt en god film på, og nyd at vintermånederne er spækket med nyt indhold på diverse streamingtjenester. Få inspiration til en række spændende bud på, hvad du skal streame.

Lav lidt lækkert ud af det med nogle gode snacks, varm kakao og boller, eller noget helt tredje, der booster hyggen i denne kølige tid. Sæt dig godt til rette i sofaen imens vinden rusker i træerne og mørket falder på.

Forfine dine evner

Du kan også bruge tiden på at dygtiggøre dig. Kloge hoveder siger, at der altid er plads til forbedring, så det kan måske være godt givet ud at fokusere på at forfine dine evner indenfor et specifikt område. Det kan være alt fra at udforske nye opskrifter, tillære dig nye evner i køkkenet eller udvikle din måde at lave dine yndlingsretter, så du kan imponere med en kulinarisk oplevelse.

Hvis du er mere til at udforske drikkevarer, så kunne du også tilføje lidt nyt til hjemmebaren. Du finder alt, hvad du kunne drømme om af til hjemmebaren hos barlife.dk. Dermed kan du blive helt klar til at imponere med spændende drinks i gode venners lag. Der er utallige forskellige cocktailopskrifter, så der er rigeligt at få tiden til at gå med.

Fordyb dig i det kreative hjørne

Det kan også være, at det var tid til, at du skulle give dig i kast med en ny hobby, og måske en kreativ en af slagsen. Kun fantasien sætter grænserne. Du kan udforske det kreative hjørne, der kan bestå af alt fra maling, tekstiler, garn, modellering eller at du laver dine egne smykker. Der findes mange forskellige krea-værksteder rundt om i København, hvor man kan få en god kop kaffe og udfolde sine kreative evner.

Hvis din bolig trænger til lidt fornyelse, så kan du også begive dig ud i et gør-det-selv projekt. Det kunne være, at du ville modernisere et genbrugsfund, dekorere en væg i hjemmet eller noget helt tredje. God fornøjelse med at fordybe dig i nye kreative projekter.

Sport og træning

Vi kan heller ikke komme udenom, at de mørke tider er fyldt med fristelser, hvorfor det er vigtigt at huske at inkorporere en smule bevægelse i dagligdagen. Der er frit spil og mulighederne er mange. Det er skønt at komme udenfor, så længe man er ordenligt klædt på. Mange byer har udendørs træningsfaciliteter, så du ganske gratis kan få pulsen op.

Derudover er det oplagt at gå- eller løbe en tur i den friske luft. Det er helt op til dig selv om turen går igennem byområder, om du trænger til at opleve lidt skøn natur eller måske opdage helt nye områder du ikke kender til. En tur ud i det fri med musik eller en spændende lydbog i ørerne er et skønt afbræk fra dagligdagen.

Tag gratis på museum

Du kan komme gratis ind på mange forskellige museer, og andre steder fås entreen billigt. De danske byer bugner med spændende museer, især København. De fleste af os tror fejlagtigt at det ikke er noget for os, og får ikke os selv slæbt afsted. Men det kan du lave om på, og nu er der ikke længere nogen undskyldninger tilbage.

Museer er en god måde at blive klogere på, og komme ud og opleve noget. Du får motion og kultur og så koster det dig mange steder ikke en krone. Vi håber, at du kan bruge de mange bud på, hvad du kan lave imens vi går lysere tider i møde, for denne tid behøver slet ikke være så kedelig endda.

I samme kategori

victor-freitas-WvDYdXDzkhs-unsplash
pexels-cottonbro-studio-3943716 (1)
Skærmbillede 2024-02-13 090134
dollar-gill--jXlAoZ6o3w-unsplash(1)

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza