Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hvordan skifter jeg tandlæge i Rødovre?

Sponsoreret indhold

Der kan være forskellige årsager til, at du ønsker at skifte tandlæge. Det kan være, at der er dårlig kemi mellem dig og din nuværende tandlæge. Det kan også være, at din tandlæge skifter til en anden klinik, og du derfor gerne vil skifte med.

Uanset hvad der ligger til grund for dit ønske om at skifte tandlæge, er det intet problem. I og med, at der er frit tandlægevalg i Danmark, kan du skifte tandlæge, som du har lyst. Vil du skifte til en ny tandlæge Rødovre, er der derfor intet, der stopper dig i dette.

Sådan skifter du tandlæge i Rødovre

Der er intet besværligt eller tidskrævende ved at skifte tandlæge. Ønsker du at skifte til en anden tandlæge eller -klinik i Rødovre eller omegn, skal du blot kontakte den pågældende tandlæge eller tandklinik. Mere kræver det faktisk ikke, da klinikken står for alt det praktiske i forbindelse med dit tandlægeskift.

Naturligvis bør du overveje, om det er den rette beslutning at skifte til en anden tandlæge. Har du været fast kunde hos din nuværende tandlæge i mange år, har han eller hun et godt kendskab til dig og dine tænder. Dette vil naturligvis ikke være tilfældet for den nye tandlæge.

Hvad sker der med min journal?

Enhver autoriseret tandlæge har pligt til at føre journal over alle deres patienter. Skifter du til en anden tandlæge, skal denne derfor følge med. Det er dog ikke noget, du skal sørge for. Derimod er det din nye tandlæge, der sørger for at indhente både journal og røntgenbilleder fra din gamle tandlæge.

I langt de fleste tilfælde er det blot påkrævet, at du giver tilladelsen til, at din journal og røntgenbilleder bliver overført til den nye tandlæge. Typisk skal denne tilladelse gives skriftligt, og når det er gjort, skal du ikke foretage dig mere.

Hvor ofte kan jeg skifte tandlæge?

Der er intet, der hindrer dig i at skifte tandlæge, hvorfor du kan gøre det lige så ofte, du har lyst. Vil du være tilknyttet flere tandklinikker, kan dette også sagtens lade sig gøre. Det er dog de færreste, der har lyst eller behov for dette.

Som angivet før, skal du være varsom med at skifte tandlæge. Ofte vil det kræve, at den nye tandlæge får lov til at udføre en undersøgelse af dine tænder, inden andre behandlinger eller indgreb kan foretages. Det skyldes, at din nye tandlæge først og fremmest skal lære dine tænder og mundhygiejne at kende.

I samme kategori

55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1
michal-parzuchowski-oT-XbATcoTQ-unsplash
Skærmbillede 2024-03-20 kl. 10.14
tipkbh.dk - unikkebegravelser

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2