Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hvordan skifter jeg tandlæge i Rødovre?

Sponsoreret indhold

Der kan være forskellige årsager til, at du ønsker at skifte tandlæge. Det kan være, at der er dårlig kemi mellem dig og din nuværende tandlæge. Det kan også være, at din tandlæge skifter til en anden klinik, og du derfor gerne vil skifte med.

Uanset hvad der ligger til grund for dit ønske om at skifte tandlæge, er det intet problem. I og med, at der er frit tandlægevalg i Danmark, kan du skifte tandlæge, som du har lyst. Vil du skifte til en ny tandlæge Rødovre, er der derfor intet, der stopper dig i dette.

Sådan skifter du tandlæge i Rødovre

Der er intet besværligt eller tidskrævende ved at skifte tandlæge. Ønsker du at skifte til en anden tandlæge eller -klinik i Rødovre eller omegn, skal du blot kontakte den pågældende tandlæge eller tandklinik. Mere kræver det faktisk ikke, da klinikken står for alt det praktiske i forbindelse med dit tandlægeskift.

Naturligvis bør du overveje, om det er den rette beslutning at skifte til en anden tandlæge. Har du været fast kunde hos din nuværende tandlæge i mange år, har han eller hun et godt kendskab til dig og dine tænder. Dette vil naturligvis ikke være tilfældet for den nye tandlæge.

Hvad sker der med min journal?

Enhver autoriseret tandlæge har pligt til at føre journal over alle deres patienter. Skifter du til en anden tandlæge, skal denne derfor følge med. Det er dog ikke noget, du skal sørge for. Derimod er det din nye tandlæge, der sørger for at indhente både journal og røntgenbilleder fra din gamle tandlæge.

I langt de fleste tilfælde er det blot påkrævet, at du giver tilladelsen til, at din journal og røntgenbilleder bliver overført til den nye tandlæge. Typisk skal denne tilladelse gives skriftligt, og når det er gjort, skal du ikke foretage dig mere.

Hvor ofte kan jeg skifte tandlæge?

Der er intet, der hindrer dig i at skifte tandlæge, hvorfor du kan gøre det lige så ofte, du har lyst. Vil du være tilknyttet flere tandklinikker, kan dette også sagtens lade sig gøre. Det er dog de færreste, der har lyst eller behov for dette.

Som angivet før, skal du være varsom med at skifte tandlæge. Ofte vil det kræve, at den nye tandlæge får lov til at udføre en undersøgelse af dine tænder, inden andre behandlinger eller indgreb kan foretages. Det skyldes, at din nye tandlæge først og fremmest skal lære dine tænder og mundhygiejne at kende.

I samme kategori

victor-freitas-WvDYdXDzkhs-unsplash
pexels-cottonbro-studio-3943716 (1)
Skærmbillede 2024-02-13 090134
dollar-gill--jXlAoZ6o3w-unsplash(1)

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza