Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Kryptovaluta – fremtidens penge?

Indlæg

Bitcoin? Kryptovaluta? Blockchain? Hvis du er forvirret, er du ikke den eneste. Igennem en årrække har kryptovaluta fået mere og mere omtale og skabt røre i andedammen, men hvad er Bitcoin overhovedet?

Læs med her og bliv klogere på den digitale valuta, som måske er fremtidens betalingsmetode.

Bitcoin er en digital valuta, som så dagens lys i januar 2009. Valutaen er omgærdet af en vis mystik, da ophavsmanden eller -kvinden stadig er ukendt, men går under dæknavnet Satoshi Nakamoto. Bitcoin handles decentralt uden om bankerne, hvilket medfører lavere transaktionsgebyrer end traditionelle online betalingsmekanismer. Det kan være svært at forestille sig, hvad Bitcoin egentlig er, da der ikke eksisterer nogle fysiske mønter. Alt foregår i skyen, hvor alle Bitcoin-transaktioner bliver verificerede af et super intelligent designet computersystem, som gør det umuligt at snyde. Det vil sige, at Bitcoins umuliggør skattely, korruption og andre lyssky aktiviteter, hvor der forsøges at opnå gunstige men ulovlige skattemæssige fordele. Bitcoins popularitet er enorm, hvilket har medført lanceringen af mere end 100 såkaldte ‘Alt coins’, som er alternative kryptovalutaer, der ikke er Bitcoin.

Rid med på bølgen og invester i Bitcoins

De mest kendte kryptovalutaer er Etherium og Bitcoin, hvor sidstnævnte uden tvivl er dén, de fleste har hørt om. Mange af historierne, der knytter sig til Bitcoin, omhandler den massive mængde penge som investorer, der tidligt købte den nye type valuta, nu har tjent. I lighed med aktiemarkedet har værdien af Bitcoin oplevet store udsving de sidste par år, men rider lige nu på en opadgående bølge.

Valutaens succes placerer ophavsmanden bag den til en af verdens rigeste, da det siges, at han eller hun ejer svimlende 980.000 Bitcoins. Med dette i mente kan det være fristende at hoppe med på Bitcoin-bølgen, da det potentielt kan kaste et fornuftigt økonomisk afkast med sig. Hvis det virker som en jungle at komme i gang med at investere i Bitcoins, kan du hos mininvestering.dk få en gennemgående forklaring på, hvordan du på bedste vis kan investere dine penge i Bitcoins og hvad du skal være særlig opmærksom på.

Som med alle andre investeringer er der altid en risiko for at tabe sine penge, hvis dét man har investeret i ikke kommer til at have den udvikling, man håbede på. Derfor er det altid vigtigt at sætte sig grundigt ind i den investering man overvejer at foretage sig, inden man bliver grebet af stemningen og trykker på købsknappen uden at tænke sig godt om først. Overvej om du kommer til at mangle pengene, hvis ikke du får dem igen, da du i så tilfælde nok skal tænke dig om en ekstra gang. Mange er overbeviste om, at kryptovaluta og Bitcoin er fremtidens måde at udføre transaktioner på – og hvis du er enig, kan du overveje om du skal ride med på bølgen og investere nu.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
easter-1238665_1920

Populære kategorier

Information