Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Osteopat København

Annonce:

I 2020 rykkede Aarhus Osteopati til København og hedder der Aarhus Osteopati KBH.

I København har Aarhus Osteopati KBH 5 fuldtidsbehandlere som har forskellige speciale. Specialer inden for ryg, nakke, baby, mave-tarm, piskesmæld, hovedpine, knæ, hofte- og lyske m.m.

Behandlerene i Aarhus Osteopati KBH har alle gennemgået 3,5-årig uddannelse som fysioterapeut hvorefter de har brugt 4 år på at uddanne sig til osteopat. Behandlerene i Aarhus Osteopati KBH har ligeledes alle fået yderligere undervisning af række behandlere i Aarhus Osteopati inden for psykologi, kinesiologi, mikro- og makronutriologi, træningsterapi m.m.

Anbefaling af osteopat i København

I Aarhus Osteopati generelt lever vi højt på anbefalinger mund til mund. Alle har et fælles mål og metode i virksomheden, at kigge individuelt og holistisk på hver eneste patient der vælger at besøge vores klinikker.

Vi har en række standardiserede undersøgelse og behandlings tests og teknikker og bred anamnese således at hver eneste osteopat i virksomheden nemt og enkelt kan gennemskue og forsætte med behandlingen af en patient fra en anden behandler.

På Facebook, Google og Trustpilot får vi gode anbefalinger af samtlige behandlere men vi får op til 85% af vores nye patienter igennem personlig anbefaling af patienter der har været forbi en af vores klinikker.

Specialist osteopat i København

Osteopaterne i Aarhus Osteopati KBH er specialister inden for række områder.

Vi har specialister der tager sig af sportsskader såsom:

· Løberknæ

· Springerknæ

· Tennisalbue

· Golfalbue

· Fiberskader

· Skinnebensbetændelse

· Achillessenebetændelse

· Hælspore m.m.

Vi har ligeledes osteopat der har speciale inden for piskesmæld / whiplash, nakkesmerter såsom diskusprolaps i nakken, slidgigt i nakken, hovedpine, spændingshovedpine og lignende problemstillinger i nakke og hoved.

En af vores osteopater i København afdelingen har særlig interesse og ekspertise inden for ryglidelser såsom diskusprolaps i lænden, iskias, slidgigt, hekseskud, fascetled syndromet, modic forandringer og andre ryg relaterede problemstillinger. To af osteopaterne i København er specialiserede inden for mave-tarm lidelser. Dette dækker et bredt spektrum af problemstillinger såsom irritabel tyktarm, en række oppustetheds, forstoppelses og diarré lidelser, morbus crohn, colitis ulcerosa, utæt tarm, problemer med for høj og lav mavesyre, spiserørsbrok og refluks, mavekramper og mavesmerter m.m.

Hvorfor skal du vælge Aarhus Osteopati KBH over andre i København?

Du skal vælge Aarhus Osteopati KBH hvis du vil få den bedste og mest kompetente behandling der findes i København. Vi kan garantere at det du fejler er noget vores osteopater har beskæftiget sig med igennem længere tid og har super god erfaring inden for.

Aarhus Osteopati i København sikrer den bedst mulige effekt ud af vores behandlinger ved at hele tiden videreudvikle og uddanne vores egne osteopater. Hver gang en af os har fået nye kompetencer bliver de andre også introduceret for det. Vi holder os ligeledes hele tiden opdaterede inden for den nyeste viden og evidens indenfor osteopati og fysioterapi hvilket skal give evig tryghed hos patienterne.

Aarhus Osteopati KBH er specialister inden for diagnosticering og behandling af årsager til smerter og gener i kroppen.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Skærmbillede 2024-05-17 kl. 12.39
419770014_782367777251954_7485136211664181059_n
Sakura
photo-1528137871618-79d2761e3fd5

Populære kategorier

Information