Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Sådan bliver I klar til den store dag

Indlæg

For mange danskere er en af livets største begivenheder at blive gift. Her giver du den ultimative kærlighedserklæring til din partner. Nærmer du dig snart den store dag, er der meget at se frem til. Men inden festen kan blive, som du har drømt om, skal der en hel del planlægning til.

Men hvordan bliver du klar til den store dag? Det hjælper vi dig med i denne artikel. Vi kommer med nogle gode tips og tricks til, hvordan du bliver klar og bevarer overblik og overskud på samme tid.

Får styr på bookingerne

Det første, du bør sørge for at få gjort, er at finde stedet, du skal holde brylluppet. En typisk udfordring ved at arrangere et bryllup er, at mange andre ofte har den samme tanke som dig selv. Derfor er der stor efterspørgsel på nogle bestemte lokaler og steder at afholde festen. Jo bedre tid du er ude i, desto større er sandsynligheden for, at du får det helt rigtige sted til dit bryllup. Lad dette projekt være det første. På den måde kan du nemmere vurdere, hvor mange gæster der er plads til i lokalerne, og hvordan bordplanen skal se ud.

Efterfølgende gælder det maden. For her gælder de samme vilkår. Du bør alliere dig med leverandørerne af maden så hurtigt som muligt, hvis maden ikke kan laves det sted, hvor brylluppet skal afholdes. Ved at få disse aftaler i hus har du hele fundamentet for dit bryllup på plads, og du kan tage den med ro.

Lav en ønskeliste i god tid

Selvom det sjældent er ønskerne, der står først for, kan det alligevel være rart at få denne opgave ordnet. Derfor bør du sætte dig sammen med din partner og gå igennem, hvad I ønsker jer. I kan også vælge at ønske jer tilskud til nogle dyrere ønsker som eksempelvis en ny elevationsseng eller en dejlig rejse sammen. Det gør jeres ønskeliste nemmere at lave, og I sparer noget tid.

Ønskelisten er også oplagt at vedlægge invitationerne. På den måde får gæsterne en ønskeliste i god tid, og så kan I være sikre på, at alle modtager den.

Hvordan skal dagen forløbe?

Når invitationerne er sendt ud, og alt det praktiske er klaret, gælder det dagens forløb. Nogle af begivenhederne skal du selv stå for at få planlagt. Ofte kan det være en fordel med en reception umiddelbart efter vielsen. Her kan alle samles, og du kan også overveje at invitere kollegaer og andre til denne reception. Du skal samtidig også sørge for at få styr på en fotograf, hvis du gerne vil have professionelle billeder.

Om aftenen har du brug for en toastmaster, der kan stå for at koordinere alle de festlige indslag. Du skal op til dit bryllup sørge for at informere dine gæster om, hvem der står for programmet. På den måde kan aftenen blive planlagt og forløbe så godt som overhovedet muligt.

Tøj og makeup

Noget af det, som især mange kvinder ser frem til, er at vælge den helt rigtige brudekjole, og det kan du også vælge at gøre i god tid. Det er som regel bedst med en kjole, hvor der er mulighed for at justere størrelsen en smule, hvis der skulle blive brug for det. Samtidig bør du få en aftale med den frisør, der skal sørge for hår og makeup, hvis du ønsker det. Afsæt nogle timer til det, så du har god tid, inden du skal være klar i kirken.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information