Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Sådan får du god internetforbindelse i København

Annonce:

De fleste københavnere er meget afhængige af internettet i dag. I reglen bruger vi rigtig meget tid online, både privat og på arbejdet. Derfor kan en dårlig forbindelse virkelig trække tænder ud, og i en storby som København, hvor folk bor tæt, kan der desværre være visse udfordringer. Vil du gerne komme dem til livs og få en god forbindelse? Så læs med her.

Vi boltrer os på det store internet som aldrig før, og det kommer nok ikke til at ændre sig lige foreløbigt, hvis nogensinde. Vi er derfor enormt afhængige af en god internetforbindelse, og derfor findes der også mange udbydere, tips og tricks. Du får et par af dem her.

Har du overvejet en fiberforbindelse til erhverv?

Internet med fiberkan være en god løsning, når det kommer til arbejdslivet. I virksomheder kan man godt have problemer med, at andre forretninger eller private bruger de samme linjer til at komme online. Det kan gøre forbindelsen meget langsom og nærmest skabe en form for trafikprop.

Det kan man imidlertid komme udenom med en hurtig fiberforbindelse. Globalconnect er et godt eksempel på et firma, der leverer disse løsninger til erhverv. Noget af det, de bryster sig af, er en meget høj hastighed på upload og download, samt en stabil forbindelse, uanset hvor mange medarbejdere, der benytter den.

Tips og tricks til internettet derhjemme

Man kan også opleve knas på forbindelsen derhjemme. Det er enormt irriterende, hvis man skal søge på det ene eller det andet, eller man forsøger at slappe af med en god serie. Det er nemlig ikke særlig afslappende, hvis forbindelsen hele tiden afbryder strømmen, eller billedet bliver kornet og dårligt.

Derfor kan du med fordel gøre brug af nogle smarte tips og tricks, der kan forbedre din forbindelse en smule eller en hel del. Hvis du har en router, kan du først og fremmest sørge for, at den står et sted, hvor forbindelsen kan løbe frit fra A til B. Det er bedst, hvis du kan se routeren, mens du bruger din enhed, og der ikke står en masse møbler i vejen.

Hvis forbindelsen skal kæmpe sig gennem borde- og stoleben, kan den nemlig blive dårlig. Det kan sommetider også hjælpe at løfte routeren lidt op i højden fremfor at have den stående på gulvet. At placere den bag en skabslåge eller en dør er et absolut no go.

Det kan også være en idé at skifte mellem forskellige GHz-linjer. Hvis du er på 2.4 GHz, så prøv at skifte til 5 GHz, eller omvendt. Det kan nemlig være, at den anden linje er mindre trafikeret, og det vil give dig en bedre forbindelse at skifte.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
IMG_4447
jay-wennington-N_Y88TWmGwA-unsplash-scaled

Populære kategorier

Information