Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Sådan kan du komme til at sove bedre om natten

Annonce:

Har du problemer med at sove om natten? Det kan være, at det tager dig uendeligt lang tid at falde i søvn, eller det kan være, at du sover uroligt. Hvis du kan nikke genkendende til noget af dette, kan det være en fordel for dig at læse med videre. Her finder du nemlig tips og inspiration til, hvordan du kan komme til at sove bedre om natten. Noget af det vil fungere for dig, imens andet ikke vil. Det bedste du kan gøre, er at prøve dig frem.

Sengen betyder alt

Det er ikke ligegyldigt, hvilken slags seng du sover i om natten og på hvilken madras. Det er nemlig ikke alle kroppe, der har det samme behov. Derfor er det vigtigt, at du bruger rigeligt med tid på at finde den helt perfekte sammensætning af seng, madras, dyne og pude.

Desværre er der ikke en formel for, hvordan du finder nøjagtigt det, der passer dig. Du bliver nødt til at prøve dig frem og endelig ikke lade dig nøjes. Hvis du får ondt i ryggen af en madras, skal du ikke beholde den, men gud og bytte den. Du får aldrig en god søvn, hvis ikke du har en god seng. Hos Sengetid finder du et stort udvalg af senge på tilbud. Måske du finder din nye seng her?

Dyrk motion hver dag

Hvad du bruger din tid på om dagen, påvirker også, hvordan du sover om natten. Derfor er det en god ide at lave noget, hvor du bruger din krop og kommer af med noget energi. Her er alle former for motion gavnligt. Når du dyrker motion, får du brugt energi, du kommer af med frustrationer, og du får mere overskud i din hverdag. Alt dette er også med til at give dig en bedre nattesøvn.

Læg telefonen væk

En af de største syndere mod vores søvn, er telefonen. Derfor bør du forsøge at lægge den væk cirka en halv time før, at du vil sove. I stedet for bare at ligge og stirre ud i luften, kan du med fordel finde en god bog frem og læse i denne. Bøger ved sengetid gør også de fleste trætte. Ikke fordi bogen er kedelig, men fordi hjernen skal koncentrere sig.

Overvej en tur til lægen

Hvis du oplever et vedvarende problem med din søvn, er det en god ide at kontakte din læge. De kan som regel give dig en god ide om, hvorfor du sover dårligt om natten og hjælpe dig til en bedre søvn.

I samme kategori

victor-freitas-WvDYdXDzkhs-unsplash
pexels-cottonbro-studio-3943716 (1)
Skærmbillede 2024-02-13 090134
dollar-gill--jXlAoZ6o3w-unsplash(1)

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza