Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Studiejob i København

Indlæg

For de fleste kan det være svært at klare studietiden, uden et studiejob ved siden af SU. Men hvordan finder man lige det rette studiejob og hvad er mulighederne egentlig i København?
Heldigvis er der passer af arbejdspladser, og dermed også gode muligheder for at finde et sted man kan hjælpe til, uanset hvilken form for arbejde man gerne vil have ved siden af studierne.

Der findes en portal, hvor du kan se en oversigt over ledige studiejob i København. Dette giver et ret godt indblik i hvad der kan lade sig gøre, og hvad der er ledigt lige nu, som man kan søge.

Det er dog altid godt at overveje hvilken type studiejob man gerne vil have, inden man begynder at søge. Her kommer 3 typer af studiejob, som kan være en vejledning.

Det studierelevante studiejob

Et studierelevant job, vil være noget relevant for det du studerer. Herved kan du koble noget praksis på den teori du lærer på studiet. Samtidig kan det stille dig i en god situation, når du skal finde et fuldtidsjob efterfølgende, da du i så fald har noget relevant erfaring, hvilket mange arbejdspladser prioriterer højt. Hvis du er heldig, kan du måske gå direkte fra studiejob til fuldtidsjob i samme virksomhed, da du allerede har fået foden inden.

Det interesseprægede studiejob

Her kan du gøre din interesse til et studiejob, det kunne være som fodboldtræner eller instagrammer. Det er helt klart fedt at kunne tjene penge på noget man rent faktisk interesserer sig for. Dette kan give en god arbejdsglæde og høj passion. For nogle kan det endda blive en vej, som de fortsætter ud af, når de er færdige med studiet.

Det “nemme” studiejob

Overskriften er måske ikke så sigende, da der jo ikke er noget nemt studiejob. Men det der menes er et job, som ikke er det mest udfordrende, men hvor man kan slå hovedet lidt fra når man er på arbejde og ikke bekymre sig om det, når man har fri. Det kunne være i et supermarked, på en tankstation eller portør i lufthavnen, for at komme med nogle eksempler.
Denne løsning er der også mange der vælger. Dels fordi det måske kan være nemmere at finde sådan et job og samtidig får man en fin løn, hvor man ikke skal ligge en masse interesse-timer ved siden af. Disse timer kan man med fordel bruge på at være social med sine studiekammerater.

I samme kategori

55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1
michal-parzuchowski-oT-XbATcoTQ-unsplash
Skærmbillede 2024-03-20 kl. 10.14
tipkbh.dk - unikkebegravelser

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz