Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Tre storbyer på størrelse med København

Annonce

Kan du bare ikke få nok af København – men ønsker alligevel at komme lidt udenbys? Så guider vi dig igennem tre europæiske storbyer med et touch af København. De har alle det tilfælles at de har omtrent samme indbyggertal, som ligger på de omkring 1 million.

Book rejser til de europæiske storbyer i dag, og kom afsted på en velfortjent forlænget weekend. Der er et gennemgående tema i anbefalingerne – læs videre og se om du kan finde det.

Prag

Prag er beliggende i Tjekkiet og er hovedstaden med dens knap 1,3 million indbyggere. Det er en skøn historisk by, som har den gamle bydel ”Stare Mesto”, et utroligt charmerende sted. Herudover kan det også anbefales at besøge Karlsbroen – en imponerende bro på over 500 meter, som ligger helt centralt i hovedstaden.

Et godt og lidt anderledes tip er at besøge en såkaldt øl-spa i Prag. Ølbade er en gammel medicinsk behandling fra middelalderen, som blev brugt til at blandt andet rense porerne og opkvikke nervesystemet. Mens du nyder denne dejlige behandling i det varme bad, så kan du nyde læskende og kold fadøl lige fra hanen.

Amsterdam
Den utrolige charmende hollandske storby på omtrent 800.000 indbyggere er i den grad også et besøg værd. Det kan anbefales at gå en tur langs de mange kanaler hvor der er placeret en masse hyggelige husbåde. Det kan anbefales at tage på en kanalrundfart, hvor du kan se byen fra dens bedste vinkel.

Derudover byder Amsterdam ligeledes på en lang række af skønne shopping muligheder, gode restauranter og et vildt natteliv. Endnu et øl-tip er at besøge Heineken-bryggeriet. Du kan få en spændende rundtur på det gamle bryggeri. Her kan du blandt andet lære at skænke den helt perfekte hollandske øl – og måske endda også smage på varerne.

München
Den tyske by har et indbyggertal på omtrent 1,4 millioner. Det er en by, som i den grad har en masse at byde. De har ufattelig mange spændende museer, en livlig klubscene og lækre restauranter.

Hvis du har i tankerne at besøge München her i efteråret, så bør du ikke gå glip af oktoberfesten. En årligt tilbagevendende øl-festival, som tiltrækker folk fra hele verden. I gennemsnit besøger hele seks millioner mennesker oktoberfesten, og der bliver drukket øl i lange baner. Stemningen er absolut i top med fest, lederhosen, hornorkestre og skummende øl.

Skål!

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
cover-1
IMG_4447

Populære kategorier

Information