Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

3 tips til at finde den perfekte gave til ham

Annonce:

Uanset om det er din far, din bror eller din kæreste som du er på jagt efter den perfekte gave til, så er det ikke altid nogen nem sag at komme på den helt essentielle gaveidé, som med garanti vækker smil og glæde. For det er nemlig regel nummer 1 og kunsten i at give en god gave, at glæde modtageren. De fleste kender det. At modtage en gave som ikke lige matchede ønskerne, og den situation ønsker man naturligvis ikke at sætte andre i.

Så hvordan giver man den gode gave? Det gør man ved at lytte for måske bliver der smidt nogle små hints i ny og næ. Hvis ikke så handler det om at sætte sig ind i hvem modtageren er, fx hvilke interesser har vedkommende, hvilken type er personen og hvilken stil har personen. I denne artikel har vi samlet vores 3 bedste tips til at finde den perfekte gave til ham. Der er nemlig mange muligheder og nogle gange er det fordi man ikke kan se skoven for bare træer.

Den personlige gave er en klassiker

Har han alt og står der kun sokker og underbukser på ønskelisten, ligesom de sidste 10 år? Giv ham en gave som ingen andre end ham har og send samtidig en sød tanke. Et alletiders eksempel på dette er en stilfuld og tidløs læder nøglering til mænd fra byRavn som nemt tilpasses til hans interesser og ønsker. Nøgleringen kan præges med lige nøjagtig det du synes, så han får altså en helt unik og anderledes gave. En nøglering som denne vil minde ham om din søde tanke hver eneste gang han låser cyklen, bilen eller hoveddøren op. På den måde er du sikker på at det bliver gaven han vil bruge hver dag.

Oplevelsesgaven vinder indtog

En gave behøver ikke nødvendigvis at være en materiel ting eller koste mange penge. Ser I ikke hinanden så ofte, kan du invitere ham og hele familien hjem til hyggeaften. Han vil garanteret sætte pris på at bruge lidt ekstra tid med dem han elsker. Er han vild med at bruge tid sammen med dig kan du tage ham under armen, og tage ud og spise på hans yndlingsrestaurant eller måske én i har talt om længe I gerne vil prøve. Hvis han er vild med sport, så køb billetter til en god fodboldkamp med det hold han holder med. Med en oplevelsesgave er får I kvalitetstid sammen, mens I laver noget han godt kan lide.

Det han ikke vidste han manglede

Har han altid for travlt til at tage sig af sig selv og sine egne behov? Gør ham klar over hvor opmærksom du er på hans behov, ved at give ham noget han ikke vidste han manglede. Får han aldrig købt nyt tøj, kan du finde en flot skjorte som vil klæde ham. Ved du at parfumeflasken snart er tom, og at barbermaskinen er blevet lidt sløv? Så kom det i forkøbet og køb en ny til ham, så han er godt dækket ind. Det bliver han med garanti glad for, når uheldet er ude. Rækker budgettet ikke så langt kan du give ham kuponer til at du f.eks. kan rende et ærinde for ham, som han helst ville være foruden. Uanset hvad du finder på, vil han blive glad for den tanke der ligger bag.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
IMG_4447

Populære kategorier

Information