Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Comedy og open mic i København

Er du lige så begejstret som os for comedy og open mic? Ifølge os er der intet bedre end en aften i godt selskab, hvor du (næsten) er garanteret et godt grin! København byder på et væld af forskellige steder – alt fra teatre som barer, der tilbyder comedy og open mic til billige priser. Her er det både de mere erfarne og helt nyudklækkede komikere, der optræder og tester shows af.

Læs med her, når vi guider dig til hele ni fede steder i København med comedy og open mic. Psssst alle stederne tilbyder billig eller endda gratis comedy!

Læs også: De bedste frisører i København

Teater Play

comedy københavn
Instagram: @teater_play

I hjertet af Amager, finder du Teater Play. De tilbyder en række af oplevelser inden for comedy, blandt andet teater, standup, testshows, improv comedy og mere! Hver torsdag kl 20.00 kan du komme til open mic og blive underholdt af både kendte og mindre velkendte komikere, som typisk varer mellem to til to en halv time. Så trænger du til at blive underholdt og få et godt grin, er det bare med at komme afsted! Der er en aldersgrænse på min. 15 år.

Hvor: Strandlodsvej 7, 2300 København S
Hvornår: Hver torsdag kl. 20
Pris: 70 kr. for 2 personer. Køb billet her.

Bartof Cafe

Bartof Cafe er en hyggelig cafe placeret midt på Frederiksberg, hvor du både kan få noget at spise og drikke, men du kan også slå lyttelapperne ud og blive underholdt af musikere og komikere. Hver tirsdag åbner cafeen dørene op for en verden af standuppere og det varer gerne alt i mellem halvanden time til to timer. Men det bedste af det hele er: Det er gratis!
Kom gerne i god tid, fordi der er ofte propfyldt!

Hvor: Nordre Fasanvel 46, 2000 Frederiksberg
Hvornår: Hver tirsdag kl. 20
Pris: Gratis

Huset

comedy københavn
Huset

I Huset bliver der afholdt et væld af forskellige arrangementer. Hver tirsdag afholder Huset open mic stand-up i Musikcaféen, som Red Barnet Ungdom står for. Det koster 25 kroner  (hvis du ikke er medlem af RBU) og pengene går også ubeskåret hertil. Så tag det gode humør med, få en hyggelig aften og støt en god sags tjenste i Huset, når de hver tirsdag inviterer indenfor til sjove jokes og kolde øl!

Hvor: Rådhusstræde 13, 1466 København K
Hvornår: Hver tirsdag kl. 19.30-22.00
Pris: 25 kr. Der betales kun med Mobilepay ved døren

Comedy Zoo

comedy open mic københavn
Instagram: @comedyzoo.dk

Én af de ældre comedy klubber i Danmark er Comedy Zoo, hvor et hav af Danmarks dygtigste og nye komikere optræder. Klubben finder du både i København og i Århus. Her finder du, foruden Open Mic, én gang om måneden  ImproSaften med et hold af impro-spillere og stand-up komikere samt flere one-man-shows hver måned med velkendte ansigter.
Til Open Mic får de optrædende lov til at afprøve og teste nyt materiale, og så kan du også glæde dig til flere erfarne og sjove værter.
Der er en aldersgrænse på min. 15 år.

Hvor: Kompagnistræde 19, 1208 København K
Hvornår: Hver onsdag kl. 18.00 & 21.15
Pris: Standardbillet: 110 kr. Studerende: 90 kr. Køb billet her.

Knock Knock comedy club

københavn comedy
Knock Knock comedy club

Knock Knock er byens nye comedy club – det er en hyggelig bar og comedy klub i hjertet af København. Knock Knock Comedy Club er et intimt, stemningsfyldt og ikke mindst sjovt univers, hvor omdrejningspunktet altid er comedy. Af faste koncepter har de blandt andet Jam Nights, ugentlige Knock Knock Nights samt ugentlige open mics på både dansk og engelsk.

Hvor: Vimmelskaftet 41, 1161 København K
Hvornår: Hver torsdag kl. 19.00-20.30
Pris: Fri entré, reserveringsgebyr på 30 kr., som kan bruges i baren

Den Glade Gris

Den Glade Gris er, foruden at være en festlig bar med både live-musik, DJ’s og forholdsvis billige øl, også noget af en underholdningsklub. Hver torsdag klokken 20 kan du nemlig svinge forbi Den Glade Gris til stand-up i hele to timer med nogle af Danmarks nye talenter og de mere garvede typer. Er du ikke helt overbevist? Så vil nogle af deres selling-points nok være at du kan få halv pris i baren, og så er det helt gratis! Den Glade Gris løfter ikke sløret for aftenenes komikere – der må du blot vente i spænding til at få godt gang i lattermusklerne. Husk at komme i god tid.

Går du selv og drømmer om at få andre til at grine, kan du skrive dig op til at gå på scenen ved nærmere aftale med personalet hos Den Glade Gris.

Hvor: Lille Kannikestræde 3, 1170 København K
Hvornår: Hver torsdag kl. 20.00
Pris: Gratis

Lygten Station

Med over hundredevis af shows om året, må Lygten Station siges at være et af Nørrebros kulturelle knudepunkter, som både fungerer som spillested, kulturhus, filmteater og comedy club. Og det er selvfølgelig den sidste, som dette punkt omhandler.
Hvis du både er til good-old-fashioned open mic stand-up, men også nyder improv teater, så er det her helt klart stedet for dig. Med et lille tvist, er 3for2 improv comedy på engelsk med tre acts og to personer, hvor det er påkrævet at købe billet til 50 kroner (60 kroner i indgangen). Du kan også opleve acts som Elias Ehlert, Geo og Jan Gintberg. Næste omgang open mic er d. 11 marts, og som noget lidt andet, betaler du, hvad du vil som indgangsbillet.

Hvor: Lygten 2, 2400 København NV
Hvornår: Open mic hver onsdag kl. 21.00-22.00
Pris: Fri éntre / entre: Giv-hvad-du-har-lyst-til

Citizen

comedy københavn
Instagram: @citizencomedyclub

Hvad er bedre end cocktail og comedy? Citizen er en fantastisk cocktail bar i hjertet af København, som ovenikøbet inviterer indenfor til comedy hver tirsdag og onsdag. Der er altid et imponerende line-up, når hele otte komikere gæster hver tirsdag og onsdag. Her er der alt fra helt nye komikere til veletablerede komikere, der tester deres mange jokes af.

Hvor: Valkendorfsgade 22, 1151 København K
Hvornår: Hver tirsdag og onsdag kl. 19.00-20.30
Pris: 60 kr. eller 95 kr. Du får henholdsvis en valgfri øl eller cocktail
Book billet her.

ICC Theatre – Improv Comedy Copenhagen

Improv Comedy Copenhagen er selvskrevet en comedy klub, der har fokus på det helt elementære bag komikken, nemlig improvisering og magien der opstår på baggrund af det. De kører fire aftenener om ugen torsdag, fredag, lørdag og søndag med forskellige temaer. Du kan blandt andet kombinere fredag aften med latter og cocktails eller lørdag aften med fuldblæst improvisering, hvor der udvælges et enkelt scenarie fra publikum og alt andet er uøvet.

Hvor: Frederiksholms Kanal 2, 1220 København K
Hvornår: Torsdag, fredag og lørdag kl 20.00 & søndag kl 18.00
Pris: Afhænger af showet, 50 kr. – 100 kr.

Har du flere anbefalinger til open mic eller stand-up steder, så tøv endelig ikke med at skrive til os, så kommer de selvfølgelig på listen!

Læs også: 5 x stegt flæsk i København

I samme kategori

67107472_10157221515909933_1817492621929480192_n
Vence - Den Franske Riviera
Udvalgt
440156083_1057262185960025_6850122099405692653_n

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Stella-Polaris-Frederiksberg-Have-1
RAW-2014-858-HolstFoto-New
Bloom-%C2%A9-Malthe-Ivarsson
Vogntur_1-12cut

Populære kategorier

Information