Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Book tid til reparation af din MacBook

Er din MacBook begyndt at drille? Hvis du ikke har alle dine vigtige filer og feriebilleder gemt i skyen, må du hellere få den repareret. Selvom meget på en computer kan gå i stykker, er det typisk ting som skærmen, batteriet eller harddisken, der skal skiftes ud. En skærm kræver nemlig kun ét velrettet slag for at gå i stykker, mens et batteri langsomt mister sin kapacitet gennem maskinens levetid.

Meget kan gå i udu på en MacBook

Der er selvfølgelig også andre ting end skærm, batteri og harddisk, der kan have brug for udskiftning. F.eks. kan du have brug for MacBook reparation, hvor det er ting som højtaleren, bundpladen, et jackstik eller blæseren, der skal repareres eller erstattes. Når du skal finde en reparatør, der har forstand på MacBooks og andre Apple-enheder, er der et par ting, du med fordel kan overveje – blandt andet hvilken type værksted, du skal vælge, og hvordan du bedst planlægger reparationen.

Skal du vælge et Apple-autoriseret værksted?

Først og fremmest bør du undersøge, hvorvidt en tekniker er Apple-autoriseret eller ej. Er de det, beholder du nemlig garantien på din enhed, mens der udelukkende bruges originale Apple-reservedele. Til gengæld er det formentligt noget billigere at få din reparation udført ved et uautoriseret værksted.

Selvom det måske kan lyde utrygt med en ”uautoriseret reparation”, kan teknikere på sådan et værksted sagtens være Apple-certificerede og overholde alle de gældende krav og regler fra Apple. Mange bruger desuden også autentiske reservedele, og selv hvis der ikke bruges originale dele, har de ofte en tilsvarende kvalitet. Flere uautoriserede værksteder har desuden reklamation på deres reparationer.

Fejl kan have flere årsager, så få en diagnosticering

Hvis du ikke selv ved præcis, hvad der har fået din MacBook til at drille, kan du have behov for at få en tekniker til at køre diagnose på den for at finde ud af, præcist hvad der er galt. F.eks. kan skærmproblemer skyldes en lang række ting som ujævnt lys eller skyggebilleder.

Hvis du har brug for at få skiftet dit batteri, er det rart i samme ombæring at finde ud af, hvad der var årsagen til, at batteriet døde. Så kan du nemlig undgå, at det sker igen, og få nogle gode råd med på vejen.

Det er selvfølgelig ikke kun ved problemer med din MacBooks hardware, at det kan give mening at lægge vejen forbi en reparatør. Hvis din computer generelt er blevet langsom, vil en diagnosticering nemlig også kunne afsløre, om fejlen f.eks. skyldes en nedslidt software-komponent.

Da alle typer fejl kan have forskellige årsager, er det altså en god idé at undersøge, hvorvidt et reparationsværksted tilbyder at lave en diagnosticering, før de giver dig et tilbud på, hvad en eventuel reparation vil koste.

Book tid via en online kontaktformular

Hvad skal du gøre, hvis du gerne vil bestille tid til reparation af din udfordrede MacBook? Hos mange reparatører er det nemt at booke tid til reparation online. Du skal blot udfylde en kort online kontaktformular, hvori du oplyser, hvilken MacBook-model du skal have repareret, og hvad du tænker, skaden består i.

Uanset hvilke problemer din MacBook måtte være ramt af, så prøv at kontakte en tekniker i dit nærområde. Der er en rigtig god chance for, at de kan finde frem til og fikse problemet med din computer, så den kan holde mange år endnu.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
K-benhavn-1
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information