Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Efterspørgslen på IT-rådgivningsvirksomheder boomer

Indlæg

Et hackerangreb kan både være dyrt for pengepungen, men også for virksomhedens brand og omdømme. Det er vigtigt at have styr på IT og sikkerheden.  Et øget behov for at beskytte sin virksomhed bedst muligt og disse emner er essentielle og vigtige i stort set alle virksomheder.

Førhen kunne mange ikke se værdien i at få en IT-rådgiver til at gennemgå sikkerheden og virksomhedens infrastruktur, mens det i dag er blevet altafgørende. Vores filer, data, arbejdsfortroligt materiale mv. er lagret på diverse medier som pc, server, backup og i cloudløsninger. En IT-rådgiver kan sikre adgangene og  lukke eventuelle bagindgange for hackerne.

De fleste virksomheder ønsker ligeledes at undgå situationer hvor ransomware samt læk af data sker – begge scenarier kan blive en kostelig affære.

TripleIT hjælper deres kunder med IT-rådgivning, drift, outsourcing og sikkerhed. Her går man ud fra udtrykket, better safe than sorry.

TripleIT gennemgår det tekniske setup og kommer med anbefalinger til forebyggende tiltag, så et angreb og uoprettelig skade kan undgås. Det er et kapløb med tiden, da hackerne hele tiden leder efter nye sårbarheder og veje ind. IT-teknologien udvikler sig hurtigt, og ingen virksomhed kan være 100% sikker. Men man kan være på forkant og skabe en optimal beskyttelse for virksomheden, som reducerer sandsynligheden for problemer med IT-sikkerheden.

Hvad der var nyt i dag, er old news i morgen. De traditionelle værktøjer til at bekæmpe IT-trusler som f.eks. ”firewall” bliver også løbende udfordret og udmanøvreret af IT-kriminelle. Der skal nytænkning til for at holde sikkerheden oppe. Flere virksomheder arbejder med og eksperimenterer med machine learning og/eller artificiel intelligence, som åbner helt nogle nye muligheder.

Netop store virksomheder er sårbare, da alle deres computere er forbundet og samlet i store netværk. I store selskaber kræver det desværre kun, at en computer bliver inficeret, før hele virksomheden kan være under angreb, og være katastrofalt og dyrt for selv de største.

IT-sikkerhed er undervurderet, men utrolig vigtigt i denne tidsalder. Med et klik kan en virksomhed gå ned, og derfor skal IT-sikkerhed, mere end nogensinde før, i fokus. I stedet for at anskue IT-sikkerhed som en udgift, så skal det ses som en investering i virksomhedens brand, at man som virksomhed har styr på sikkerheden i forhold til data og er driftsstabil i forhold til IT-infrastrukturen.

I samme kategori

55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1
michal-parzuchowski-oT-XbATcoTQ-unsplash
Skærmbillede 2024-03-20 kl. 10.14
tipkbh.dk - unikkebegravelser

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2