4 tips til hvordan du forhindrer indbrud i din ferie

Indlæg

Skal du på ferie og er du nervøs for indbrud? Der er flere forskellige ting, du kan gøre for at forebygge mod indbrud i dit hjem, imens du er på ferie. Læs med videre, hvor du får 4 tips til, hvad du selv kan gøre.

1. Lav aftaler med din naboer

Først og fremmest er det en god idé at aftale med dine naboer, at de holder øje med din bolig. Du kan også give dem din nøgle til din postkasse, så de kan tømme den i løbet af ugen. En overfyldt postkasse kan nemlig være et tegn på, at der ikke er nogen hjemme.

2. Lad lyset været tændt

Du kan vælge at lade noget af lyset i din bolig være tændt, så det ikke ser så tomt ud. Hvis du snakker godt med dine naboer, kan du spørge om de vil tænde og slukke forskelligt lys i løbet af ugen, så det ser ud som om, at der er aktivitet i dit hjem.

3. Få sikret din lås

Vigtigst af alt så kan du få sikret din lås. Det anbefales at udskifte din lås, hvis den er mere end 10 år gammel, blot er slidt eller defekt. Her er det vigtigt, at du ikke blot udskifter låsen til din hoveddør, da det ikke kun er her, der er chance for indbrud. Din terrassedør og kælderdør er ligeså attraktiv for en indbrudstyv og derfor er det vigtigt at få udskiftet dem alle. Her i København tilbyder DanLåse udskiftning af dine låse, se mere på dere hjemmeside her . DanLåse er en autoriseret låsesmed, så du er sikret højeste kvalitet, læs mere her.

4. Få indbrudsalarm

Sidste tip er at få en indbrudsalarm. Dette er det dyreste på længere sigt, men måske pengene værd. Hvis du først og fremmest har fået sikret din lås og derefter investerer i en indbrudsalarm, så kan du nærmest ikke være bedre sikret. De fleste indbrudsalarmer kan via en serviceaftale sende besked direkte til et kontrolcenter, som kan køre ud til dit hjem, hvis alarmen går imens du er på ferie.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

light
Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides