Bedemanden er med dig igennem hele forløbet, når du mister en, du har kært

Annonce:

Når man mister en, som man har kært, er det svært. Det er svært at komme igennem den svære tid, og det kan være svært at holde overblikket over alle de forskellige ting, som man skal tage stilling til. Derfor er bedemænd sat verden for at gøre tiden som pårørende så fri for problemer, som overhovedet mulig. Det er vigtigt at huske at sørge og tage den tid, som det tager at komme ovenpå igen.

Det kan en bedemand hjælpe dig med, da deres fokus er at hjælpe dig med alle tingene under en begravelse og bisættelse. Du skal langt fra stå med alle tingene selv, da en bedemand står til rådighed for dig igennem hele den svære tid. I denne artikel kan du læse mere om hvad en bedemand kan gøre for dig når du skal planlægge begravelse eller bisættelse.

Din bedemand er her for at hjælpe dig med det formelle

Det er for det første vigtigt, at alle de administrative ting såsom dokumenter, behandling af dødsbo og assistance ved skifteretten. Det kan hurtigt blive en stor bunke af ting, hvor man hurtigt mister overblikket. Det kan være individuelt fra person til person, hvor meget af dette, som man selv ønsker at stå for, men hvis behovet opstår, så står din bedemand altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du er sikker på, at du ikke glemmer noget.

Det er sjældent alt det formelle, som man ønsker at bruge sin tid på, når man står midt i en begravelse, og derfor skal du huske på, at din bedemand hjælper med det, som du finder nødvendigt. Din bedemand er til stede for at gøre tiden så nem som overhovedet muligt for dig, så du og familien har overskuddet til at sørge.

Bedemanden har fokus på den nære relation

Din bedemand er desuden personen, som du kan betro dig til under hele forløbet. Der er mange, der har individuelle behov, når de mister en, som de har kæft, og her kan du bruge din bedemand til at være en nær relation, som du kan betro dig til. Det er ikke kun det formelle ved en begravelse, som man skal tænke en bedemand ind i, det er lige så meget for at give dig som pårørende den ro, som du har behov for. Læs mere om hvad en bedemand kan gøre for dig her.

Hjælp igennem hele forløbet

Man skal naturligvis ikke stå med det hele selv, når man mister en som man har kært. Din bedemand vil derfor være med dig igennem hele forløbet. Forløbet starter med af den afdøde bliver hentet af bedemanden og lagt i en kiste, hvorefter de bliver kørt til kapellet. Derefter skal der laves et planlæsningsmøde med familien og bedemanden.

Her vil I snakke om alle de forskellige ting der skal foregå til begravelsen og andre formaliteter. Når i så når til begravelsen vil bedemanden være ham, der primært står for at tingene sker fejlfrit. Bedemanden vil til slut køre den afdøde væk i en ligvogn, hvis kisten ikke skal lægges direkte ned i jorden.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides