Distortion 2022

Annonce:

Hvis du bor i København og omegn, kan det næsten ikke være gået din næse forbi, at Distortion 2022 løber af stablen d. 1. – 5. juni. Men hvad går festlighederne egentlig ud på? Er det hele gratis? Og hvad kan du opleve i løbet af de fem dage?

Distortion kaldes af nogle ’bare’ for en musikfestival, men planlæggerne bag kalder det selv for en ’multi-faced festival’ og en ’rejse gennem København”, hvor man fejrer det kunstneriske og musikalske miljø. Det kulturelle fokus for Distortion er bl.a. elektronisk musik, moderne kunst og Københavns undergrundsmagasiner. Og man må sige, at der er lidt for enhver smag med både de mere nede på jorden og intime events til vilde rave fester til street fester med dans og musik gennem københavns gader.

Det er nye tider for festivalen. I stedet for de store gadefester bliver festerne indrammet i Distortion X-områder, hvor der vil være forskelligt EDM og HipHop musik. De fire forskellige X-events finder sted onsdag og torsdag i indre København ved Vesterbro og Langebro og altså ikke ved Rådhuspladsen, som det ellers var planlagt.

For at deltage i denne del af Distortion skal du købe en billet samt være over 18 år. Festival passet, der gælder til alle events, er desværre udsolgt. Derfor skal du købe en billet pr. X-event, du ønsker at deltage i. Dog er Vesterbro Street Party, der finder sted d. 02/06, stadigvæk gratis.

Distortion Ø ligger på Refshaløen, og ligesom Distortion X kræves der billet for at komme ind samt, at du er 18+. Distortion Ø er åben fredag og lørdag, og der vil sammenlagt blive spillet over 20 timers underground dance music i løbet af de to dage.

Distortion

Der vil være fire forskellige scener spredt ud over det grønne område – alle med et forskelligt line-up klar. Du kan dermed nemt komme fra den ene koncert og på den måde høre lige den kunstner, du vil. Distortion Ø er ikke for sarte sjæle, når det kommer til høj musik og vilde lysshows. Så hvis du er vild med techno og dance music, og du elsker at danse til den lyse morgen, så er det stedet for dig.

Havnehygge og ActionHygge er for dem, der gerne vil have mere intime og hyggelige oplevelser med koncerter, talks, streetfood og meget mere. ActionHygge er events, der er spredt ud over det centrale København. Havnehygges events ligger ved Havnegade, Islands Brygge og på Refshaløen. Alle events er for alle aldre, og så er de oven i købet allesammen gratis.

De forskellige events finder sted fra 16-22 om torsdagen og fra 15-21 om fredagen. Det er derfor en perfekt eftermiddags og aften aktivitet, hvor du både kan hygge dig med dine venner og/eller din familie, og få noget lækkert at spise samt opleve live musik og meget andet. Bor du ikke i København, men har lyst til at opleve Distortion på tæt hold, kan du evt. lave det til en forlænget weekendtur. For at finansiere den kan du – helt gratis – sammenligne dine muligheder for et lån på Moneezy.

Selvom Full Festival Pass er udsolgt, kan du stadigvæk købe billet til Distortion X og Distortion Ø arrangementerne. For at finansiere både billet og alkohol på pladsen kan du evt. sammenligne dine muligheder for et lån på GulogGratis – helt gratis.

I samme kategori

pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399
jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
cover2
VesterbroStreetpartyHeader-01

Forsiden netop nu

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn
Spisesteder nye

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides