Et weekendophold i København behøver ikke være dyrt

Indlæg

Hvis du er på udkig efter en billig måde at opleve København på, bør du læse videre. Her er samlet 5 tips til dig, der ønsker et billigt weekendophold i hovedstaden. Det behøver faktisk slet ikke koste så mange penge at opleve storbyens mange facetter. Læs med her og bliv klogere på, hvordan man kan gøre sin weekend i København til en billig fornøjelse.

1. Hold øje med kampagner og tilbud

Internettet åbner mange muligheder for research. Det gælder ikke mindst, når du skal booke et weekendophold. Sørg for at undersøge dine muligheder grundigt – der er ofte hoteller, som kører deals for nogle bestemte perioder, hvor der er mange penge at spare. Hold derfor øje med diverse sider, hvor der bliver lagt deals ud.

2. Vælg tidspunktet for bestilling med omhu

Når det gælder bestillingen, er der et par tommelfingerregler, der kan gøre din oplevelse meget billigere. For det første er det en god idé at bestille på dage, hvor alle andre ikke også har ferie på grund af sæsonen eller helligdage. På samme måde er det også en stor fordel, hvis I booker jeres ophold på en hverdag frem for en weekend. Det er generelt bare billigere, hvis I booker jeres ophold på dage, hvor der ikke er en masse andre, der også tænker på at tage på weekendophold.

3. Luksushoteller, der er til at betale

Hvis man er på jagt efter et hotel nær København K kan det faktisk godt lade sig gøre at finde en luksusovernatning til en god pris. Ofte hvis man har taget de to ovenstående tips til sig, er der rig mulighed for et luksushotel til en overkommelig pris.

4. Spar penge på mad og transport

Hvis dit ophold skal være billigere i sidste ende, kan det betale sig at gøre sig nogle overvejelser omkring transport- og madudgifter. Vælger du et hotel København centrum, er der mange penge at hente på transport til og fra de seværdigheder, du ønsker at opleve. Til gengæld kan der være udgifter til parkering, hvis du har din egen bil med. Overvej derfor hjemmefra, om det måske ville være en god idé at lade bilen blive hjemme og gøre brug af offentlig transport.

Vil du hellere have bilen med, så der er mulighed for at medbringe f.eks. drikkevarer eller lignende, kan det være en fordel at booke et hotel, der ikke ligger i centrum.

5. Ønsk dig opholdet i gave

De bedste gaver, vi kan modtage og give, er dem, der giver os gode minder. Dem husker vi i lang tid. Der findes forskellige gavekortsudbydere og hoteller, som gør det muligt for dig at ønske et ophold i gave, så du ikke selv skal have pungen op af lommen. Sådanne gavekort inkluderer ofte forplejning i højere eller mindre grad.  Nøgleordene er planlægning og research
Det er oftest de spontane ture, som er de dyreste. Derfor er det altoverskyggende råd: tag dig tid til at researche og planlægge.

I samme kategori

soccer-488700_1280 (1)
tipkbh.dk - fdm
Dansk fodbold[74]
tipkbh.dk - wemarket

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

221157_Islands_Brygge_Havnebad_Astrid_Maria_Rasmussen
Wallmans
Det sker i september - golden days
BLACK-FRIDAY--1-

Forsiden netop nu

Wallmans
Billede 1
Ølbarer - Brus
MØR (4)
Escape Room - City escape
Det sker i september - golden days
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
Drinksene på den nye rooftop er opkaldt efter byens tage og bygninger i København.

Mest læste

Det sker i København

Wallmans
Det sker i september - golden days
mad-1
cover-3

Mad og drikke

Ølbarer - Brus
MØR (4)
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
photo-1511795267602-0424436b99c5

Kultur og kunst

premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
smk
SDU-2-2
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides

221157_Islands_Brygge_Havnebad_Astrid_Maria_Rasmussen
Wallmans
Det sker i september - golden days
BLACK-FRIDAY--1-