Få leveret en måltidskasse i København

Indlæg

Er det efterhånden blevet en sur pligt at handle ind og lave aftensmad, kan en måltidskasse være en perfekt løsning. Med en måltidskasse kan du få fornyet inspiration til hverdagens madlavning, hvad enten du bor alene, eller om I er en hel familie. En måltidskasse sparer dig for energi og tid, da du ikke selv skal tænke over, hvad menuen i den kommende uge skal stå på. Den kreative tænkning har din valgte leverandør stået for. Vælger du en måltidskasse, får du madplan og råvarer leveret direkte til adressen. Find måltidskasser i København, og få en hjælpende og uundværlig hånd i hverdagen. Ved at vælge en måltidskasse kan aftensmåltidet igen blive en ren fornøjelse at kaste dig ud i.

Hvad koster en måltidskasse?

I takt med at måltidskasser bliver et mere udbredt koncept herhjemme, kommer der også flere leverandører på markedet. Overordnet har de alle det samme koncept. Du vælger antallet af personer, antal dage, og hvilken type kasse du ønsker at prøve. Efterfølgende får du kassen leveret direkte til din hoveddør, og du slipper for at handle ind. Retterne er forholdsvist lette at lave, og flere opskrifter anleder ovenikøbet til, at familiens mindste kan deltage i madlavningen.

Men fordi antallet af leverandører og muligheder inden for valg af måltidskasser er stigende, skal du også være på vagt i forhold til priserne. Som hovedregel er ingredienser, levering og frysekasser inkluderet i prisen. Derudover bliver måltidsprisen per person typisk billigere, jo flere retter og personer du vælger til. Læs, hvor meget du kan spare ved at vælge en specifik måltidskasse, inden du bestiller. Ganske vist gør en måltidskasse det væsentligt lettere for dig at servere varierede måltider, men hold også øje med måltidsprisen, så dit madbudget ikke løber løbsk.

Hvilke fordele er der ved at vælge en måltidskasse?

Der er ingen tvivl om, at københavnske børnefamilier, men også singler, kan have en yderst travl hverdag. Skal der alligevel være plads til lidt forkælelse. En mandag eller onsdag aften, er det oplagt at vælge at få en måltidskasse leveret. En væsentlig fordel er, at du undgår at bruge tid på at handle ind. Det eneste, du selv skal sørge for at have stående i køkkenet, er basisråvarer som olie, salt, peber og mel. En anden fordel er, at du undgår at ty til de samme retter uge efter uge, fordi motivationen og inspirationen til madlavning er forsvundet.

Menuerne i måltidskassen er forskellige fra gang til gang, hvilket sikrer, at du får varierede aftensmåltider. Kunne du godt tænke dig at springe ud i nogle køkkeneksperimenter, uden det skal blive alt for besværligt? Vil du gerne implementere flere kødfrie dage for at gøre miljøet en tjeneste, men er du på bar bund i forhold til opskrifter og fremgangsmåden? Så er måltidskassen ligeledes den perfekte hjælp. Alt efter hvilken leverandør, du vælger, kan du bestille en kasse med fokus på opskrifter fra andre kontinenter, vegetarretter eller noget helt tredje. Yderligere er det fordelagtige ved en måltidskasse, at du får leveret den mængde, du har brug for, til at lave de specifikke retter. Det vil bidrage til at reducere husstandens madspild, da du formentligt ikke vil komme til at ligge inde med for mange madvarer.

I samme kategori

pexels-andrea-piacquadio-1843752
pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
cover-2
tacos-369179_960_720

Forsiden netop nu

cover-2
manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn

Mest læste

Det sker i København

cover-2
cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides