Gode tips til et vellykket frisørbesøg

Annonce:

Der er en del tips man kan tage med sig, hvis man gerne vil have et vellykket frisørbesøg. Her får du at vide, hvad du skal undersøge inden og hvad du skal lave til frisørbesøget, for at sikre dig et godt resultat.

Kommuniker tydeligt

Det er først og fremmest ekstremt vigtigt at kommunikere tydeligt, hvad det er du vil have. Det kan godt være noget der er selvfølgelig for dig, der ikke står lige så skarpt for din frisør. Frisører skal være gode til at lytte, men de er ikke tankelæsere, derfor skal du kommunikere tydeligt, hvad det er for et resultat du ønsker.

Det kan du for eksempel gøre, ved at supplere forklaringen med billeder. Billeder viser nemlig præcis hvad du vil have, men her skal du være åben for løsninger. Det er en god ide at ikke være for fixeret på en bestemt ting, for måske kommer du til frisøren, og så forklarer personen at det ikke vil klæde dig lige så godt som du måske tænkte. Det er godt med den slags ærlighed hos en frisør, for det vil sikre at du får et godt resultat, i stedet for at løbe grædende fra salonen.

Der er nemlig nogle ting, der måske lyder godt i teorien, men som ikke fungerer lige så godt i praksis. Da skal en god frisør kunne komme med alternative forslag, som vil passe dig bedre. En god fortolkning af hvad du vil have. Husk også, at det at du har billeder med, gør ikke at du vil ligne på personen på billedet. Det er bare hår, og det er en god ide at have realistiske forventninger. Dette kan også en god frisør hjælpe med.

Find god frisør

Uanset om du skal finde en frisør i København eller en Frisør Århus, så er det helt essentielt at du finder en god frisør. Kommuniker tydeligt og find en der er god til at lytte til dine behov og ønsker. Så får du det resultat du drømmer om.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

light
VesterbroStreetpartyHeader-01
Poolen i Spectrum Wellness i København
Broens-gadek%C3%B8kken-sk%C3%B8jtebane

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides