Guide: Her skal du købe din gadgets og elektronik

Indlæg

Vi vil altid gerne være med på moden, og her i København er det ingen undtagelse. Uanset om du er Apple eller Android menneske, kan det være svært at følge med i, hvad der hitter for tiden. Derfor kan det være en god idé at tage forbi en gadgetbutik, hvis man vil finde det nyeste nye. Det får du nogle tips til her.

Sjove gadgets

Vil du finde nogle sjove og fede gadgets, skal du et smut forbi GetGadget.dk på Nordre Frihavnsgade på Østerbro. Her kan du købe 3D penne, hvor du kan tegne forskellige figurer eller praktiske ting. I butikken kan du også købe droner, som er noget af det mest populære indenfor gadgets. Dog skal du huske at have dronebevis for at må flyve med droner.

Noget som også hitter for tiden, er projektere. Du kan både bruge den til professionelt brug, hvis du skal holde foredrag, men de kan også sagtens fungere til privat brug, hvis du f.eks. gerne vil se film.

Genbrug

Vi kan ikke komme udenom, at genbrug bliver mere og mere populært. Specielt indenfor elektronik og gadgets. Der er nemlig desværre en del elektronik, som ender på lossepladser i udenlandske lande, og derfor er det mere miljøvenligt at købe en brugt mobil for eksempel. Det har flere butikker i København fundet ud af.

Det gode ved at købe brugt elektronik og IT er også, at det er meget billigere. Elektronikken bliver testet og prissat, så det er ikke, fordi man ender med en dårlig computer, bare fordi den ligger til en billig pris. Hvis du f.eks. vil have en billigere MacBook, kan du tage forbi BlueCity, hvor der ovenikøbet er 2 års garanti. De har et stort udvalg af MacBooks og smartphones.

En anden butik er GreenMind, hvor du også kan komme af med din egen iPhone og få penge for det. Samtidig kan du købe en ny iPhone, hvor der ofte er relativt nye modeller. Men du skal selvfølgelig overveje, om du bør sælge din iPhone i første omgang, eller om den kan holde lidt endnu.

Er det nødvendigt med en ny computer?

I stil med det forrige afsnit, så kan det være en god idé at overveje, om man overhovedet har brug for ny elektronik, f.eks. en computer. Man kan nemlig forlænge computerens levetid på forskellige måder. Én ting kan være at udskifte batteriet, da computerbatteriet bliver slidt over årene. Hvis din computer er langsom, kan det skyldes forskellige ting, men en god idé kan være at rydde op på din computer.

Der er programmet CCleaner din ven. På vores computere er der tit midlertidige internetfiler og programfiler, som kan tage rigtig meget unødvendig plads. Når du bruger programmet, bliver de uønskede filer fra din computer fjernet, og du vil kunne mærke, at din computer bliver en del hurtigere, fordi der er mere plads på harddisken. Du bestemmer selv, hvornår der skal renses ud, så selv hvis du ikke har en relativt ny computer, kan det være godt at bruge programmet i ny og næ.

Selvom det er fedt med en ny computer, bør du prøve det ovenstående trick for at se, om din computer kan holde lidt længere.

I samme kategori

Dentist
2d33a0cf-1cba-4ed5-ad43-b3108fc5a593
carl-raw-vhXj2fVTQwk-unsplash
9f084772-f681-4b8b-8ee6-14f29b027fa5

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
lucia-1
microphone-3989881_1920

Forsiden netop nu

lucia-1
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
Z62_4920-Edit
Julefrokost-i-Koebenhavn-Aamanns.jpg
jul
Bagerier København - Andersen & Maillard
Åbningsweekend Broens Skøjtebane
Stegt-flaesk-kbh-Klubben.jpg

Mest læste

Det sker i København

lucia-1
jul
Åbningsweekend Broens Skøjtebane
photo-1544213456-bc37cb97df74

Mad og drikke

Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
Z62_4920-Edit
Julefrokost-i-Koebenhavn-Aamanns.jpg
Stegt-flaesk-kbh-Klubben.jpg

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
lucia-1
microphone-3989881_1920