Mange oplever fysiske smerter i forbindelse med arbejde

ANNONCE

Flere og flere danskere døjer i dag med arbejdsrelaterede skader og smertetilstande, der er kommet som følge af en uheldig arbejdsstilling. Dette gælder uanset, om man har sin daglige gang i et kontorfællesskab, hvor arbejdet indebærer stillesiddende computer arbejde, eller om man til daglig arbejder ude i det fri med kroppen som redskab eller lignende.

Arbejdsskader kan komme af mange typer arbejde, og det er her vigtigt at være opmærksom på begyndende smertetilstande i sine vanlige arbejdsstillinger. Jo hurtigere man opdager dem, jo nemmere vil man kunne komme af med dem igen. Mange oplever at få lindret sine symptomer på ved arbejdsrelaterede smertetilstande ved hjælp af osteopati. Hvordan en osteopat i København kan komme dine symptomer til livs ved manuel behandling, kan du læse mere om herunder.

Dårlige arbejdsstillinger giver anledning til smerter

Det er primært i de kontinuerlige arbejdsstillinger, hvor vi opretholder en uheldig holdning i vores krop, der er med til at skabe grobund for smertetilstande i kroppen. Ofte ser man, at disse tilstande kan opstå i ryggen og skuldre, da vi er mange, der har et arbejde, der inkluderer kontinuerlig bevægelse af ryg, skuldre og arme.

Nogle gange kan man også komme ud for pludselige bevægelser i kroppen, der kan afføde stor smerte og som bør tilses af en behandler relativt hurtigt for at lindre de smertefulde symptomer.

Når vi opretholder en uheldig arbejdsstilling, kan vores kroppe sågar have tendens til at overkompensere andre steder i kroppen. Således kan de smerter du måtte opleve altså være lokaliseret et andet sted i kroppen end der, hvor arbejdsstillingen umiddelbart har en direkte forbindelse til.

Fortsætter man i dette uheldige mønster på trods af smerterne kan det have længerevarende konsekvenser, der kan føre til mere seriøse smertetilstande i kroppen.

Uanset hvor eller hvordan du måtte opleve smerter i kroppen, er det vigtigt at få disse tilset af en behandler eller læge. Når det kommer til smertetilstande forårsaget af arbejdsstillinger, er der mange, der kontakter deres lokale osteopat for at bestille tid til behandling.

Der findes i øjeblikket klinikker over hele landet, og er du bosat i København, vil du således nemt og enkelt kunne finde en klinik, der tilbyder osteopati i KBH.

Hvad indebærer en osteopatisk behandling?

Ved en osteopatisk behandling vil der i første omgang være et særligt fokus på de symptomer, du oplever samt din tidligere sygehistorik. Dette skal til for, at behandleren kan undersøge hele kroppen med henblik på netop disse symptomer.

Herefter vil en osteopat behandle symptomerne, der hvor de er lokaliseret, ved hjælp af en manuel korrigering af de relevante områder af kroppen. Her vil der være et fokus på årsagen til symptomerne, og der kan dermed være tale om en manuel behandling af områder, der har en direkte forbindelse til dine symptomer, og som har forårsaget smertetilstanden.

Ved osteopati i København vil du også kunne forvente at blive vejledt efter behandlingen med henblik på, at din krop for eftertiden selv skal kunne korrigere sine symptomer. Der er altså med andre ord fokus på din krops selvhelende egenskaber, der for fremtiden skal være med til at afhjælpe symptomerne.

I samme kategori

pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399
jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
cover2

Forsiden netop nu

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn
Spisesteder nye

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides