Her finder du en frisør med fokus på bæredygtighed

Dette indhold er sponsoreret

Kunne du godt tænke dig, snart at blive klippet igen? For nogle er det noget, man gør ofte – specielt, hvis du er korthåret – mens det for andre kun sker få gange om året. Uanset hvad der er tilfældet, så er det en rigtig god idé, hvis man har bæredygtighed med i tankerne, når man vælger frisør. Men hvordan finder mange egentlig ud af, hvad det vil sige?

En bæredygtig frisør har generelt fokus på udelukkende at bruge hår- og skønhedsprodukter, der er bæredygtigt fremstillet. Du kan finde et eksempel på sådan en frisør her: Frisør København. Så er næste step selvfølgelig bare, at du får fundet ud af, hvordan frisuren skal se ud – og her har du præcis samme valgfrihed, som du har ved enhver anden frisør. Du vil ikke som sådan kunne mærke forskel på, om der er tale om bæredygtighed eller ej – resultatet er det samme.

Mange forskellige typer af behandlinger

Nogle frisører har specialiseret sig i bestemte ting – for eksempel udelukkende at lave herre- eller dameklip. Andre vælger en bredere tilgang, hvor både herre-, dame- og børneklip er noget, der tilbydes. Det giver en stor fleksibilitet, og hvis du har børn, der også skal klippes, betyder det, at det kan blive gjort samme sted – det er der mange, der sætter pris på, kan lade sig gøre for nemheds skyld.

Hvis du tænker, du godt kunne tænke dig at få farvet håret, er det værd at kigge på forskellige eksempler samt snakke med din frisør om, hvad der kunne passe godt til dig. Måske det er bedst, du blot for lysnet et par toner, eller at reflekser er noget, der passer rigtig godt til dig? Det kan også være, du gerne vil endnu mere, hvor du vil farve hele håret og få et helt andet udtryk, end det, du har været vant til.

I samme kategori

c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce
spacejoy-NiFaI92szWA-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

lagkagehuset-1
Poolen i Spectrum Wellness i København
Design uden navn
Nimb_VIT_2019_Aften_Lasse_Salling_02

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides