Hvor skal man tage hen og spise, som også er en bar på Vesterbro?

Står dig og vennerne, og mangler det helt rette sted til spisning, hvor I både kan få gode drinks, lækker mad og rigtig skøn, atmosfærisk stemning, så er Holly en klar anbefaling til jer. Holly er en restaurant og bar Vesterbro, beliggende på Vesterbrogade 149, lige i det dejlige og livlige Vesterbro.

Hos Holly er der plads til det personlige og I kan folde jer ud som I har lyst. I har både mulighed for at starte aftenen ud med en god omgang bobler eller en vellavet cocktail, og derfra gå direkte til middagen.

Holly, restaurant og bar på Vesterbro, serverer alt fra grillet havtaske med aromatisk hønse sauce til svampe croquetter og østers. Alt det lækre fra de europæiske lande. Der er lidt til både de af jeres gæster, som har den store appetit, men der er også til dem, der blot skal have stillet den lille sult. De har nemlig både store middagsretter, men også snacks perfekte til deling.

Kig også forbi til drinks på den bar Vesterbro.

Restaurant og bar på Vesterbro – Plads til dans på Holly

Elsker du også at de københavnske restauranter er begyndt at invitere både på god mad og lækre cocktails, og dansegulv. Det gør vi. Vi synes, at det er en god ide at samle både middag og bytur et sted, og det kan man på denne bar på Vesterbro, så man ikke skal ud og finde næste sted, hvor man kan danse og feste.

Det samme gælder for Holly. Der er højt til loftet, og god mulighed for en svingom og en god dans under den store glitrende disko kugle på denne bar på Vesterbro. De byder op til dans så småt under din middag, og det er næsten uundgåeligt ikke at komme i stemning på selv samme aften.

Vi synes derfor, at Holly kan det hele – både restaurant og bar på Vesterbro. Både god mad fra et kompetent køkken, hvor menuen ofte skifter og lækre forførende cocktails, hvor du også har få rystet din yndlings drink. Du kan efter din middag derudover og slå dig løs med lidt dans og en sving om – så er din aften sat.

Afhold dit næste arrangement på en restaurant og bar på Vesterbro

Ikke nok med at du kan tage en håndfuld venner, familie eller kolleager med på restauranten til en festlig aften, så kan du også booke til større selskaber på Holly. Så står du og skal afholde fødselsdag, studenterfest, 50 års fødselsdag eller et lille intimt bryllup, så hjælper de dig med hvad end du har behov og ønsker til – om det er mad eller bar Vesterbro, du har behov for.

Din fest vil blive omringet af flot pynt, som der altid er at finde på restaurant og bar på Vesterbro, Holly. De er netop kendt for deres blomstrede og interessante indretning, som drager de fleste. Med de bløde møbler i velour og de store åbne vinduer, kan du få masser af lys og udsigt.

Kig forbi deres restaurant og bar på Vesterbro uanset antallet at mennesker. Ring dog forbi dem og book et bord uanset anledningen.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides