Indretning af en lille lejlighed

Annonce:

De fleste danskere har på et eller andet tidspunkt prøvet at bo i en lille eller mindre lejlighed. Dette kan eksempelvis være under studietiden, eller hvis man vælger at bosætte sig i storbyerne der oftest har flest lejligheder i mindre størrelser. Indretningen af disse mindre lejligheder kan nogle gange være en udfordring, og man bliver ofte nødt til at være kreativ i sine valg omkring indretning. Det kan eksempelvis være at spisebordet skal fungere som skrivebord, eller at soveværelset måske også skal fungere som kontor.

Der kan være mange ting i små lejligheder der er udfordrende. De fleste ønsker sig eksempelvis også en stor fryser eller måske en opvaskemaskine, men de små køkkener er ofte ikke udstyret med dette, eller giver muligheder for at trække vand i køkkenet. Et sted der er småt i by lejligheder og måske generelt ældre lejligheder, er badeværelset. Mange badeværelser, eller måske nærmere toiletter, er utroligt små. Der er ikke blevet ofret mange kvadratmeter herpå, og dette kan være en frustration for flere. Ønsker du tips til indretning af et lille badeværelse, ja så kan denne artikel måske være dig behjælpelig.

Et småt badeværelse i din lejlighed

Hvis du benytter dig af ovenstående link, så kommer du ind på en hjemmeside der giver dig syv skønne råd til indretning af et småt badeværelse. De lægger vægt på at du ikke putter for mange møbler ind i dit badeværelse, og at de møbler du vælger, ja de skal helst være væghængt og smalle. På denne måde sørger du får at der stadig er luft og ikke klemt inde på dit badeværelse. Derudover kan du med fordel bruge lyse farver og spejle til at skabe en illusion af at badeværelset i virkeligheden er langt større. Opbevaring af dine sager er selvfølgelig også essentiel. Derfor kan brugen af små kasser og bokse, være en god idé for at organisere dig så godt som muligt i dine få skuffer og skabe.

Få hjælp til at indrette

Du kan endvidere også få professionel hjælp til at indrette dit lille badeværelse, hvis du føler det er helt uoverskueligt. Det er ikke altid let at finde overskuddet til at møblere om, eller at kunne se de mange muligheder. Derfor kan det være rigtig godt at få en udefra til at hjælpe. Så om du har brug for rådgivning eller blot ønsker at læse mere om de mange tips til indretning af små badeværelser, ja så klik ind på linket ovenfor.

I samme kategori

tipkbh.dk - fdm
Dansk fodbold[74]
tipkbh.dk - wemarket
jonathan-petersson-a6N685qLsHQ-unsplash (1)

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Ølbarer - Brus
Billede 1
Escape Room - City escape
Det sker i september - golden days

Forsiden netop nu

Billede 1
Ølbarer - Brus
MØR (4)
Escape Room - City escape
Det sker i september - golden days
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
Drinksene på den nye rooftop er opkaldt efter byens tage og bygninger i København.
Skærmbillede 2023-08-16 kl. 14.18

Mest læste

Det sker i København

Det sker i september - golden days
mad-1
cover-3
cover-2

Mad og drikke

Ølbarer - Brus
MØR (4)
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
photo-1511795267602-0424436b99c5

Kultur og kunst

premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
smk
SDU-2-2
kultur

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides