Kontor i København? – om at arbejde i hovedstaden

Annonce:

Hovedstaden er i særdeleshed knudepunktet for mange af Danmarks virksomheder, og arbejdsplads for rigtig mange danskere. I København myldrer det altid med liv, og det er desuden også her at rigtig mange virksomheder ved at der sker spændende ting. Hvis du er ny på arbejdsmarkedet i København, og ikke før har arbejdet i hovedstaden så er der nok nogle ting du vil blive overrasket over.

København huser mange bygninger og rigtig mange beboere. Men i blandt Københavnsbygninger findes der også utrolig mange virksomheder og dermed arbejdspladser, som hver dag er nogens arbejdsplads.

I København sker der utrolig meget på virksomhedsplan, og hvis man som virksomhed gerne vil have succes på landsplan, er man til en hvis grad nød til at involvere sig i Københavns scene uanset om man er lokaliseret der eller ej. Man kan nemlig ikke komme udenom at København stadig – ligesom det var for mange år siden, er knudepunktet for handel og virksomhedsdrift i Danmark.

At arbejde i en storby er anderledes end udenfor og i mindre byer.

Selvom at København på mange punkter ‘bare’ er en storby, er der alligevel noget helt særligt ved at arbejde lige her. Hvis du har arbejdet i andre storbyer, fx i Aalborg eller Aarhus, vil København nok ikke overraske dig det helt store. Hvis du dog kommer fra en mindre by, vil der nok være en del ting ved København som vil overraske dig, både på den gode og den dårlige måde. Selv hvis du har arbejdet meget i en anden storby, så kan København noget som er helt unikt for København.

Skal du arbejde på kontor i København?

Hvis du skal arbejde på kontor i København, er der helt sikkert nogle nye ting du skal bruge til dit kontor for at det bliver godt. Hvis du mangler diverse praktiske ting til dit kontor som fx små skraldespande, skuffer, skabe, borde, stole, kuglepenne, knager – you name it, så kan du finde det hos aj kontorartikler. Med kontoret i orden er du klar til at hoppe ud i arbejdet i København, og lade dig inspirere og måske forelske, af det Københavnske liv.

København er en “stille” storby

Selvom at vi som dansker måske synes at København larmer i forhold til de mindre byer længere væk fra storbyen, så vil de fleste udlændinge som kommer fra storbyer i resten af verden nok sige at København er en ret stille og harmonisk by. København bliver altid rost for sin renlighed, og det faktum at København stadig indeholder en form for natur, selvom at det er en storby. Måske skyldes stilheden den store mængde af cykler, som du helt sikkert også vil blive overrasket over. Eller måske blot at danskerne er stille mennesker.

I samme kategori

pexels-andrea-piacquadio-1843752
pexels-polina-tankilevitch-6929186 (1)
pexels-dmitry-zvolskiy-1879061
pexels-binyamin-mellish-106399

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
cover-2
tacos-369179_960_720

Forsiden netop nu

cover-2
manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn

Mest læste

Det sker i København

cover-2
cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides