Når nu kulden kommer til København

Annonce:

Sommeren var varm og danskere rundt om i landet mærkede en fantastisk sommer, hvor vi fik vænnet os til de høje temperature og lave vindstød. Nu er tiden desværre ved at være anden. Efterårets kølige vinde er på vej, og snarest skriver vi december med vinter, frostgrader, og her begynder problemerne at komme for mange københavnere.

Med vinteren får vi besvaret det årlige spørgsmål om, hvor gode vi er til at håndtere kulden. Er vore boliger isoleret gyset, eller tvinges vi atter et år til at misbruge vores radiatorer og varmeanlæg, blot for at vi kan fortryde det, når varmeregningen tjekker ind i postkassen?

Hygge og varme

Hvis du er en af de københavnere, der går rundt og frygter for kuldens færden gennem hovedstaden den kommende vinter, så er der heldigvis mange måder at varme op på.

Hvis man vil undgå at bruge for mange penge, kan man overveje at investere sig i en god gang hygge. For at varme sit hjem op med hygge vil opskriften være ting som varme drikke; den klassiske her er kakao, en masse tæpper man kan putte sig i, og så til sidst stearinlys.

Især brugen af det sidste skaber en vidunderlig ro i hjemmet og varmer småligt boligen op, og alt sammen, uden at det sætter sig på varmeregningen. Dette er billige løsninger som løser problemet ganske tæt til kroppen, og det har jo så det store minus, at træder man ud af tæpperne, skal man i bad eller sove, så vil man stige ud i bidende kulde senere, og spørgsmålet er så, om man kan klare sig med denne løsning, eller om man vil smide flere penge i kassen.

Nye vinduer og bedre varme

Alternativt kan noget som en ny termorude medfører, at du får isoleret lejligheden bedre. Med en bedre isolering vil kulden have sværere ved at besætte hjemmet og ødelægge den behagelige temperatur, man kan leve i.

Ved at sikre sig på denne måde har man også beskyttet sig lidt mere mod at få forkølelser eller andre vinterrelaterede sygdomme. Man kan være mere afslappet i sit eget hjem og skal ikke lide på rejsen mellem badet, sengen og sofaen, samt overveje om man skal have et par ekstra uldsokker på, når man lægger sig for natten.

Man får et bedre hjemmeligt miljø ved at have et veltempereret hjem.

I samme kategori

pexels-vlada-karpovich-4050315
Picture1-2
pexels-karolina-grabowska-4475523
pexels-shiny-diamond-3762402

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
IMGP5390-02
IMG_20200513_160730-01-scaled
f

Forsiden netop nu

gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi
VesterbroStreetpartyHeader-01

Mest læste

Det sker i København

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Mad og drikke

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides