Annonce:

Alle der bor i København ved, at Østerbro har det hele. Her får du det urbane og det hyggelige blandet, og med den nye metro, er der også kommet frem flere populære kvarterer på Østerbro. De skal vi kigge lidt nærmere på her.

Den nye cityring skaber nye, populære kvarterer

Den nye cityring, har altså skabt nogle nye kvarterer, der er blevet særligt eftertragtede. Det har aldrig været en dårlig ting at bo centralt, og selv om Østerbro har mange andre fordele, så har det i stor grad været en bydel, der har ligget lidt afskåret fra resten af København. Det har metroen ordnet, og nu er kvarterne omkring de nye metrostationer, for alvor begyndt at blomstre.

Hvor skal man bo på Østerbro?

Østerbro har mange nuancer. Her finder du det urbane, det herskabelige, det hippe og det næsten landlige ved havnen. Man kan derfor på mange måder sige, at Østerbro har det hele, og nu hvor det er blevet meget nemmere at komme dertil, så er det også blevet et endnu mere populært sted at bo. Hvad med at bo i nærheden af den nye metrostation Poul Henningsens plads? Eller i smukke Nordhavn? Eller det urbane område omkring Vibenshus Runddel? Metroen har åbnet for helt nye muligheder, og binder byen sammen på en måde, der gør hele Østerbro, til en endnu mere central bydel.

Ejendomsmægler på Østerbro, kan hjælpe dig til at navigere i de helt små nuancer i, hvor man skal bo på Østerbro. Det er nemlig sådan, at man skal kende området svært godt, for at vide, om det passer til en bestemt person, familie eller situation. Derfor er det en god ide at alliere sig med en lokal ejendomsmægler, der ved præcis hvad der skal til og hvor du kommer til at trives bedst på Østerbro.