Indlæg

At vælge de rigtige lamper til vores hjem er altid en stor udfordring. Mange lever ofte med lamper de ikke bryder sig om, fordi de ikke orker at skulle gå på lampejagt igen, og det er synd. Lamper betyder nemlig utroligt meget for det samlede udtryk af ens hjem, og en dårlig lampe kan ødelægge et helt rum. Mange finder det besværligt at finde lamper til hjemmet, fordi at udvalget af lamper er så stort. Hos Designlite finder du en oversigt over de smukkeste lamper, blandt andet fra mærket Halo Design. Halo Design tilbyder funktionelle og smukke lamper til gode priser, og derfor er det ingen sag at skifte sine lamper ud i hjemmet.

Halo Design

Halo Design er danske kvalitetslamper. Firmaet blev grundlagt i København i 1994 af Michael Waltersdorff, som er en dansk iværksætter. I dag er Halo Design en af de største danske aktører inden for belysningsbranchen verden over. Halo Design er stolt nordisk design, og folkene bag lamperne ønsker både at bevare sit særlige og unikke udtryk, som hele verden elsker, men også at udvikle sit design løbende. Halo Design ønsker samtidigt at optimere brugeroplevelsen ved lamper og tror på, at innovative løsninger er vejen frem. Samtidigt mener Halo Design også, at et godt design kan findes i spændingsfeltet mellem en særpræget oplevelse og en fordelagtig pris. Halo Design ønsker altid at kombinere intelligente løsninger med skønhed og kvalitet, hvilket du kan finde i Halo Designs lampeserie, Århus-serien, der er inspireret af Smilets by.

Dansk designsuccess

Dansk design er blevet populært i hele verden, og folk fra fjerne lande tager det skandinaviske look til sig hver dag. Herhjemme er dansk design også elsket og udbredt indenfor flere genrer, såsom møbler, smykker, modetøj og lamper. Det er svært at gennemskue hvad, der er hemmeligheden bag dansk designs stabile succes. Gamle møbelklassikere fra 50’erne har fået en ny storhedstid, og blandes med mere moderne møbler og interiør i danske hjem. De små nye danske brands har også revolutioneret dansk design, ved både at holde fast i kernen ved ‘det gode gamle’ og samtidig eksperimentere og flytte grænser inden for design. Èn af de mest berømte klassikere er Poul Henningsens PH-lampe. PH-lampen blev allerede designet i 1926, men blev først produceret i 1958, hvorefter den blev allemandseje. Lampen er stadig populær i Danmark og i resten af verden. Halo Design lamper kan købes på  https://www.designlite.dk/ og er muligvis den næste store designklassiker.

Sådan bruger du lamper i hjemmet

Lamper i hjemmet er nødvendige, men udover at være funktionelle og praktiske, kan lamper også være æstetiske kunstværker i hjemmet. Det handler altsammen om at eksperimentere med lamper på forskellige måder, og det kan være en fordel at integrere lamper med andet interiør og kunst i hjemmet. Man kan for eksempelvis integrere en smuk væglampe blandt billeder på en billedvæg, som i dag er et must i mange danske hjem. En loftlampe vil gøre sig godt foran en farvet væg, så vægfarve og lampe komplementere hinanden. Lamper kan også være kunstværker i sig selv, og det er muligt at købe majestætiske gulvlamper i smukke farver og materialer, som vil pynte i enhver stue.