Storby og campingvogn – Hvad gør jeg til vinter?

Indlæg

Måske er du allerede tilbage på pinden efter en lang sommer. Ferien på campingpladsen i Italien får dig stadigvæk til at drømme dig tilbage, måske skulle I bare selv investere i et hus på hjul? Måske har I allerede undersøgt priserne og fundet én, der opfylder jeres behov. Men hvad med opbevaring, når den ikke er i brug? Måske er det ikke noget for sådan et par bymennesker – eller måske er det..

Storbyliv og campingvogn?

Det behøver ikke at være besværligt at have campingvogn og bo i byen. De fleste vil nok påstå at campingvogne er noget man ser, når man krydser Sjælland på vej mod Storebæltsbroen, i åbne haver og landlige parcelhuse. Faktisk er det at eje en campingvogn blevet mere og mere populært – også blandt bymennesker. Måske er det fordi at det er blevet nemmere at købe og sælge og endnu nemmere at opbevare campingvognene, når de ikke er i brug.

Vinteren nærmer sig

Vi er allerede i gang med sensommeren. Tid til at pakke finde plads i kælderen til altanmøblerne, pakke strandtennis væk og overveje hvordan du bedst passer på din campingvogn. Pladsmangel kan i alle situationer give hovedpine og særligt i forhold til campingvogne, kan det få mange entusiaster til at holde sig fra at købe sin egen. Selvom du måske har mulighed for at købe en særlig parkeringsplads til din vogn i byen, kan det være en god idé at få vinteropbevaret campingvognen.

Cover eller opbevaring?

Nogle køber et vintercover, der kan trækkes henover campingvognen, men det er altså oftest ikke nok til at beskytte den i den danske vinter. Der er mange fordele ved at få opbevaret campingvognen vinteren over. Opbevaringen foregår naturligvis i sikrede og tempererede haller, hvorfor du kan være helt tryg indtil næste sommer, hvor campingvognen igen skal ud på vejene. Og så har du selvfølgelig adgang til din campingvogn når du har lyst.

En god investering

Man kender konceptet med opbevaring fra andre firmaer, der udlejer depotrum til alt det, der ikke kan være i storbyloftrummet – eller til horderne, der bare ikke kan smide ud. Opbevaring er naturligvis en ekstra udgift i budgettet, men vinteropbevaring er en god investering. Når din campingvogn står opbevaret sikkert hele vinteren, undgår du blandt andet fugt- og frostskader, som du ikke bare kan ignorere. Den slags skader kan give store problemer på længere sigt og pådrage dig en masse ekstra udgifter. Det samme gælder for tyveri og hærværk, som du også sikrer dig mod ved at få opbevaret campingvognen.

Det skal du huske på

Når først du har taget beslutningen om at få vinteropbevaret din campingvogn, er det blevet tid til at forberede opbevaringen. Hos alshaller.dk har de listet de 9 klargøringspunkter af campingvognen, som du bør gå igennem før du får opbevaret vognen. Det omfatter blandt andet indvendig smørelse, tømning af vandbeholdere og tanke samt rengøring. Vinterklargøring før en opbevaring sikrer dig den bedste oplevelse, når du næste sommer henter din campingvogn.

I samme kategori

tipkbh.dk - fdm
Dansk fodbold[74]
tipkbh.dk - wemarket
jonathan-petersson-a6N685qLsHQ-unsplash (1)

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Ølbarer - Brus
Billede 1
Escape Room - City escape
Logo-af-Matilde-Digmann

Forsiden netop nu

Billede 1
Ølbarer - Brus
MØR (4)
Escape Room - City escape
Det sker i september - golden days
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
Drinksene på den nye rooftop er opkaldt efter byens tage og bygninger i København.
Skærmbillede 2023-08-16 kl. 14.18

Mest læste

Det sker i København

Det sker i september - golden days
mad-1
cover-3
cover-2

Mad og drikke

Ølbarer - Brus
MØR (4)
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
photo-1511795267602-0424436b99c5

Kultur og kunst

premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
smk
SDU-2-2
kultur

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides