Tre måder at forkæle dig selv på

Annonce:

Rigtig mange af os har en travl hverdag der står på kæreste, venner, børn, arbejde, træning, frivilligt arbejde, rengøring, vasketøj osv. Det efterlader nogle gange meget lidt tid til os selv. Det er dog utrolig vigtigt, at vi husker at passe på os selv og forkæle os selv fra tid til anden.

Det gode er, at det faktisk ikke behøver at tage særlig lang tid. Lidt har nemlig også ret og hvis du bruger et øjeblik på at forkæle dig selv, vil du få mere energi og overskud resten af dagen.

Hvordan kan man så forkæle sig selv? Læs med her og få inspiration til tre forskellige måder at gøre det på.

Start dagen med meditation

En af de helt simple måder at forkæle dig selv på, er ved at bruge 10 minutter på at meditere om morgenen, inden dagen sådan rigtigt begynder. Det vil give dig mere energi, hvis du bruger et øjeblik på at fokusere på dig selv, din krop, vejrtrækning og dit sind, inden du skal ud og møde den travle verden.

Er du ikke vant til at meditere, kan det til at starte med godt føles lidt svært og uvant. Her kan du eventuelt finde nogle guidede meditationer på nettet, så du kan få lidt hjælp på vejen, indtil du bliver vant til at meditere.

Køb nyt undertøj

Er du ikke så meget til meditation, så skal du måske købe noget undertøj til dig selv. At have behageligt undertøj på kan nemlig gøre underværker for din komfort i løbet af dagen. Forkæl derfor dig selv med noget nyt og behageligt undertøj.

At have flot undertøj på kan også gøre underværker for selvtilliden. Selvom ingen andre end dig selv kan se det, så kan flot og frækt undertøj være med til at give dig et selvtillidsboost. Køb derfor noget nyt og flot undertøj, som du kan tage på de dage, hvor du mangle et ekstra skud selvtillid.

Kom ud i naturen

Mange af os lever travle liv inde i byerne. Det har også sine kvaliteter, men der er ikke noget der skaber energi som at komme ud i naturen. Hvis du gerne vil forkæle dig selv, skal du derfor tage en tur ud i naturen. Du kan f.eks. tage ud til vandet og svømme, du kan gå en tur i skoven eller sejle i kano på en af Danmarks smukke søer.

I samme kategori

volodymyr-hryshchenko-V5vqWC9gyEU-unsplash
c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Annonce
Annonce

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides