Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Få hjælp til vinduespudsning i København

Indlæg

Det kan være svært at finde tid til det hele i hverdagen. Ikke mindst rengøring, som ofte ender nederst på to do-listen. For mange er rengøring en plage, som bare skal overstås. Det er hurtigt nok at svinge en støvsuger i ny og næ, men hvor ofte får du klaret de større rengøringsopgaver? Særligt vinduespudsning er besværligt for mange. Vinduerne kan være svære at komme til, resultatet bliver dårligt eller måske har du ikke længere fysikken til det. Der kan være mange gode grunde. Men frygt ej, der er hjælp at hente til vinduespudsning i København.

Få andre til at klare tjansen

At komme beskidte vinduer til livs kan være en udfordring. I stedet for at bruge kræfter på besværlige rengøringsområder, så få andre til at gøre det for dig. Om du bor i hus, lejlighed, boligblok eller endda sommerhus, så kan du få pudset dine vinduer professionelt. Imens er du fri til at bruge din tid på lige det du har lyst til. Få det for eksempel gjort mens du er på arbejde, og vend hjem til skinnende rene vinduer, der vil imponere enhver nabo. Det er helt op til dig hvornår, hvor ofte og hvordan – helt uden at du skal røre en finger!

Men det er ikke kun hjemmet, der skal fremstå flot og rent. Arbejdspladsen skal selvfølgelig også skinne. Når virksomheden får besøg af kunder eller skolen får besøg af forældre, så er kun de reneste vinduer gode nok. Det kræver teknik, de helt rigtige rengøringsmidler og erfaring når det kommer til uovertruffen vinduespudsning i København. Det er lige meget om du har store vinduespartier eller en masse små vinduer. Det hele kan klares! En god ide kan være at lave en fast aftale, så du er sikker på at dine vinduer altid er flotte og rene. Det kan være hver anden uge eller én gang om måneden – hvad end der passer dig og din virksomhed bedst.

Optimér dine solceller: Få dem rengjort!

Solenergi er en fantastisk energikilde, så sørg for at få det bedste ud af dine solcelleanlæg. Over tid samler solcellerne skidt og snavs, som forringer deres effektivitetsniveau. Særligt efterårets og vinterens ustadige, våde vejr er skyld i beskidte og ineffektive solceller. Med det særlige Ultra Rent vand rengøres dine solcelleanlæg på mest forsvarlig måde. Ultra Rent vand er, modsat almindelig postevand, helt uden kalk, og efterlader derfor dine solcelleanlæg uden synlige aflejringer fra kalken. Forlæng solcellernes levetid med regelmæssig rengøring og lav eventuelt en fast aftale, så du ikke skal huske på hvornår det sidst blev gjort. En god ide er også at få imprægneret solcellerne efter rengøringen, så de holder sig rene og effektive i længere tid.

Træk det fra i skat

Ja, den er godt nok. Du kan trække vinduespudsningen fra i skat. Som privatperson har du nemlig mulighed for at fratrække din regning på din selvangivelse. Faktisk er både indvendig og udvendig vinduespudsning fradragsberettiget. På den måde får du et fantastisk resultat til endnu billigere penge, når du trænger til vinduespudsning i København af bedste kvalitet.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
cover-1468234847176-28606331216a
K-benhavn-1

Populære kategorier

Information