Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Gode ideer til en polterabend i København

Indlæg

Er du eller en af dine bekendte så heldig at have fundet sin udkårne, så forstår vi godt, at dette skal kommunikeres ud til hele verden med et brag af et bryllup. Inden I når så langt, må I dog endelig ikke glemme at sende singlelivs-stafetten videre med en sjov og uforglemmelig polterabend. Nedenfor finder du gode råd til, hvordan du planlægger den perfekte polterabend i København for både mænd og kvinder:

Polterabend til hende

Har du fået til opgave at arrangere en polterabend for din veninde? Så frygt ikke – vi har nemlig masser af gode idéer, der både spænder vidt og bredt, så din veninde får en fantastisk dag.

  • Spa-dag – har bryllupsplanlægningen taget hårdt på din veninde, så er dette en oplagt mulighed for at lade hende restituere og komme helt ned i gear.
  • Dansetimer – skal tempoet være en anelse højere, kan I med fordel overveje at prøve kræfter med diverse dansetimer. Så er I garanteret en sjov og udfordrende dag!
  • Lasertag & paintball – er din veninde en vaskeægte adrenalin-junkie, vil hun garanteret elske en polterabend bestående af lasertag og paintball – må den bedste spiller vinde!
  • Partybus – gå all-in på at hylde den snarlige fortid som single med intet ringere end en partybus. Vi kan næsten garantere, at det bliver en oplevelse for livet.

Idéerne til en polterabend til hende er mange. Det er vigtigt at have in mente, at dagen skal være en fest for din veninde, og derfor bør man også tage højde for, at det skal være aktiviteter, der vil falde i god jord.

Polterabend til ham

Hvis fælden er klappet for din kammerat, så fortjener han at blive sendt godt på vej med en polterabend, der siger spar to. Tag herunder et kig på vores bud på en festlig og mindeværdig polterabend for mænd i København.

  • Cocktailkursus – ifølge stort set alle eksperter kræver ægteskab hårdt arbejde og engagement. Derfor vil et cocktailkursus ikke kun være sjovt på dagen – det vil uden tvivl også gavne din ven senere hen at vide præcis, hvordan han laver den mest dulmende Whiskey Sour.
  • Funballz – nyd en polterabend i bedste drengerøvs-stil. Ifør Jer de populære oppustelige bolde og brug dagen på at rende rundt og vælte hinanden i kampen om sejren.

  • Gokart – skal der være fart over feltet, så bliver det ikke meget bedre end gokarts. Her kan I give den fuld gas og gøre Jeres bedste for, at den kommende gom bliver jævnet med jorden.
  • Partybus – denne idé går du (næsten) aldrig galt i byen med! Store køretøjer, få regler og masser af drikkelse – kan det blive bedre?

Her er det, som vi nævnte ved polterabend for veninden, også vigtigt at have din vens behov in mente. Dagen skal vær sjov for alle involveret – og dermed også festens midtpunkt!

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
f
DSC_4778
copenhagen-709407_1920

Populære kategorier

Information