Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: 8 billige restauranter i København

I denne guide får du redaktionens bud på 8 restauranter, der gør det nemt at overholde budgettet. Har rejselysten meldt sig, kan du tage på en gastronomisk rejse til fx Japan, Libanon eller Frankring – helt uden at forlade dejlige København! 

Læs også: 15 genbrugsbutikker, du skal besøge i København.

1. Mahalle – en libanesisk smagsoplevelse

Foto: Mahalles Instagram

Hos Mahalle får du autentisk libanesisk mad og stemning for alle pengene (om end få penge). De serverer lækre deleretter, og du kan blandt andet sætte tænderne i halloumi, falafler, citrussalat og baba ganoush.

Adresse: Mahalle holder til på fem forskellige adresser i København, du kan se dem her.

Læs mere på hjemmesiden

2. Gaza Grill – Arabiens drømmemåltid

Foto: Gaza Grills Instagram

Gaza Grill er et autentisk arabisk og økologisk spisehus, som tager dig på en smagsrejse til det rige mellemøstlige køkken med retter såsom falafler, muhammara, friturestegte blomkål med mere. Ifølge Gaza Grills hjemmeside er maden 90-100% økologisk og så lokalt, traditionelt, hjemmelavet og frisklavet som muligt.

Adresse: Fælledvej 22C, 2200 København

Læs mere på hjemmesiden

3. Susu Sushi – fusion af japansk og peruviansk

Der findes utallige sushirestauranter i København, men er du på udkig efter en anderledes oplevelse, må du ikke snyde dig selv for en tur i Susu’s fusionskøkken “Nikkei”, der er en sammensmeltning af japansk og peruviansk.

Foruden et udvalg af klassisk sushi kan du vælge blandt køkkenets kombinationer af ceviche. Prøv fx en “peruvian” med hvidfisk, tigermælk og koriander. Er vejret til det, kan middagen nydes på en hyggelig udendørs terrasse.

Adresse: Møllegade 13, 2200 Kbh N

Læs mere på hjemmesiden

4. La Galette – en fransk fornøjelse

Foto: La Galettes hjemmeside

Når vi taler om mad til rimelig penge i København, kommer vi ikke udenom den ikoniske restaurant La Galette. I en undseelig baggård midt i pisserenden, langer køkkenet franske madpandekager over disken til frokost og aften, med alt slags fyld, salt som sødt.

Prøv fx en Asterix med klassisk ratatouille, æg og purløg eller den luksuriøse Saint Malo med laks og kaviar. Kan det ikke blive fransk nok, byder drikkekortet på æblecider fra Bretagne.

Adresse: Larsbjørnsstræde 9 Baghuset, 1454 Kbh K

Læs mere på hjemmesiden

5. Pho Hanoi – tag på tur til Vietnam

Pho Hanoi er en superhyggelig og autentisk vietnamesisk restaurant. Maden er lavet på lækre og friske råvarer, og får dig uundgåeligt til at drømme dig til Vietnam.

Smag for eksempel deres pho, stegte nudler eller forårsruller.

Adresse: Vester Farimagsgade 2, 1606 København

Læs mere på hjemmesiden 

6. Baglokalet – skjult perle på Amager

Foto: Baglokalets hjemmeside

I fodboldklubben Fremad Amagers lokaler holder en usædvanlig restaurant hjemme. Restaurant Baglokalet gør op med forestillingen om sørgelig fastfood i klubber og sportshaller, og serverer i stedet rustikke og ægte måltider, hvor alt er lavet fra bunden.

Der er ingen faste retter på kortet – med undtagelse af en hjemmelavet burger – til gengæld er der garanteret “value for money”, når der dagligt præsenteres en sæsonbaseret dagens ret for bare 90 kr.

Adresse: Sundbyvestervej 60, 2300 Kbh S

Læs mere på hjemmesiden

7. Hidden Dimsum – asiatiske deleretter

Foto: Hidden Dimsums Instagram

Hidden Dimsum byder på en autentisk spiseoplevelse fra silkevejen, serveret i hyggelige rammer i hjertet af København. Sammensæt din egen menu med lækre små dimsum retter, der er lige til at dele, eller gå all in ved bordet med deres store tasting menu.

Prøv fx deres crispy spring rolls eller den asiatiske pendant til risotto – congee – kogt med gris og judasøre. Skyl måltidet ned med en forfriskende “Lucky Buddha” eller en kop dampende grøn te.

Adresse: Nytorv 19, 1450 Kbh K
Strandvejen 163, 2900 Hellerup

8. Ramen To Bíiru – ekstravagant nudelsuppe

Foto: Ramen To Bíirus Instagram

Ramen to Bíiru er et uformelt og hipt spistested. Konceptet er simpelt, for der er ikke meget andet end ramen på menukortet – til gengæld er der mange at vælge i mellem, og du kan være sikker på, at de er velsmagende. Stedet har på kort tid ekspanderet til de fleste dele af København, og det kan vi altså godt forstå!

Adresse: Restauranten holder til på 6 forskellige adresser i København, du kan se dem her.

Læs mere på hjemmesiden

Sulten efter flere spiseoplevelser? Tjek også vores guide til bæredygtige spisesteder eller restauranter med unikke udsigter.

I samme kategori

67107472_10157221515909933_1817492621929480192_n
Udvalgt
440156083_1057262185960025_6850122099405692653_n
Skærmbillede 2024-05-17 kl. 12.39

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Stella-Polaris-Frederiksberg-Have-1
RAW-2014-858-HolstFoto-New
Bloom-%C2%A9-Malthe-Ivarsson
Vogntur_1-12cut

Populære kategorier

Information