Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: Det sker i september – coronaversion

Coronavirussituationen strammer desværre til i vores by og sætter selvsagt en stopper for mange arrangementer og aktiviteter. Den anderledes virkelighed kan dog give anledning til at opleve byen på anden vis – og udendørs. Vi giver dig derfor fem tip til naturområder og -aktiviteter i København, som du kan udforske i septembers fine solskinsvejr.

Oplev årstidernes skifte i Landbohøjskolens have

På Frederiksberg finder du den fineste grønne oase fyldt alverdens træer, planter og finurlige blomster. Oasen er bedre kendt som Landbohøjskolens have og er en del af Københavns Universitet. Her har du rig mulighed for at opleve årstidernes skiften fra udspring og blomstring til efterårsfarver og vinterdvale. Haven er udstyret med små skilte, der navngiver de forskellige planter, så du kan nemt gå på opdagelse og se, hvilke du kender til af de omkring 6000 forskellige arter.

Hvor? Bülowsgade 17, 1870 Frederiksberg
Hvornår? Haven har årstidsbestemte åbningstider, da haven har åben fra solopgang til solnedgang. September: Kl. 7.00-20.00.
Pris? Gratis

Foto: Charlie.

Den ultimative gåtur i København

Nyd septembers fine vejr med en gå- eller cykeltur langs Havneringen. Gennem den 13 kilometer lange rute får du et rigtig godt indblik i, hvor alsidig og forskelligartet København faktisk er. Ruten leder dig igennem København K, Holmen, Christianshavn, Islands Brygge, Amager, Sydhavnen og Vesterbro. Vær klar på at se både by og natur, historiske attaktoner og områder i udvikling. Ønsker du en kortere distance, er ruten også tilpasset således, at du kan nøjes med 2, 4 eller 7 kilometer.

Hvor? København.
Hvornår? Når det passer dig.
Pris? Gratis

Læs her for mere information.

Foto: Sipho Xavier

Bestig Copenhill

På toppen af forbrændingsanlægget Amager Ressource Center er Copenhill – Københavns epicenter for urban mountain sport – placeret. Højt over byens tage har du mulighed for at dyrke en række udendørsaktiviteter så som ski, hike og klatring. Puds skistøvlerne af og stå på ski midt i København eller benyt dig af stisystemerne eller trapperne til toppen, hvor udsigten udover København i 85 meters højde venter. Tag forbi og få en forsmag på Copenhills udbud af aktiviteter for alle aldersgrupper. Bemærk, at du skal booke tid online, hvis du ønsker at stå på ski.

Hvor? Vindmøllevej 6, 2300 København S.
Hvornår? Åbningstiderne varierer efter vind og vejr. Tjek de aktuelle åbningstider her.
Pris? Gratis at bestige Copenhill til fods. Tjek priserne her.

Læs her for mere information.

Foto: Max Mestour og Amelie Louys.

Know Your ’Bro

Tag dine høretelefoner i eller på ørene og bliv guidet gennem Nørrebro, Vesterbro eller Amager ved hjælp af den digitale guide ”Know Your ’Bro”. Alt, du skal gøre, er at indtaste www.knowyourbro.dk på din mobiltelefon for at få adgang til den digitale guide, som giver dig indsigt i fascinerende historier om de forskellige kvarterer gennem tekst, lyd, fotografier og videoklip – det kræver dog, at du skal befinde dig på stedet for at kunne låse historierne op. God tur!

Hvor? Nørrebro, Vesterbro og Amager.
Hvornår? Når det passer dig
Pris? Gratis.

Læs her for mere information.

Foto: Jonas Smith

Besøg elefanterne i Frederiksberg Have

Nyd septembersolen på Frederiksberg med en afslappende gåtur i den velholdte Frederiksberg Have. Haven, som er en slothave, der blev anlagt under Frederik IV’s regeringsperiode (1699-1730), rummer udover ældre træer og buske også flere søer og kanaler. I Haven er det også muligt at få et godt kig til elefanterne i Zoologisk Have – så tag en tur i Haven og hils på elefanterne.

Hvor? Frederiksberg Runddel 3D, 2000 Frederiksberg
Hvornår? Haven har årstidsbestemte åbningstider. September: Kl. 6.00-20.00.
Pris? Gratis

Foto: Frederiksberg kommune.

I samme kategori

419770014_782367777251954_7485136211664181059_n
dsc7699
Dining Six. Cinco
Frisør København

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
K-benhavn-1
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information