Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hvad dækker en sundhedsforsikring? Læs mere her

Sponsoreret indhold

Det offentlige sundhedsvæsen er ofte presset, og du kan tit risikere at opleve lange ventetider på undersøgelser og behandlinger. Hvis du vil udenom det til tider langsomme og pressede offentlige sundhedsvæsen, kan du med en sundhedsforskning komme til med det samme på et privathospital eller hos en speciallæge i stedet.

Hvad er en sundhedsforsikring?

Som sagt gør en sundhedsforsikring, at du kan komme meget hurtigere til undersøgelser og behandlinger, da du undgår det offentlige system. Du betaler for at kunne blive undersøgt og behandlet hurtigere, hvilket kan være til stor gavn for dit helbred. Du får dermed også et kortere sygdomsforløb, hvilket kan få dig tilbage til din normale hverdag i en fart.

Hvordan bliver man dækket ind?

En sundhedsforsikring dækker mange ting. Du bliver bl.a. dækket ind ift. hurtig undersøgelse og behandling, og du er sikker på at kunne komme til indenfor 10 arbejdsdage – ofte hurtigere. Den dækker også operationer og efterfølgende kontrol, medicin, genoptræning, hjælpemidler samt hjemmehjælp, hjemmesygepleje og muligheden for at få en second opinion hos en anden læge, hvis du står overfor svære sundhedsmæssige valg som en operation eller behandling. Du får også dækket din behandling, hvis du bliver kronisk syg, og her er du dækket af behandling i op til seks måneder. Hvis du døjer med søvnproblemer, dækker din sundhedsforsikring også udredning hos en søvnspecialist samt undersøgelser for søvnapnø. Hvis du skulle få brug for sygetransport, er du også dækket ind på det punkt, og det samme er du, hvis du får behov for behandlinger hos en kiropraktor eller fysioterapeut. Hvis du skulle komme ud i et misbrug, ludomani eller spiseforstyrrelser, er behandlingerne til dette også dækket – det samme med psykologhjælp og i værste tilfælde terminal pleje op til 100.000 kr. Der er endnu flere ting du kan blive dækket af, så det er aldrig en dårlig ide med en sundhedsforsikring.

I samme kategori

2ACA0749-6040-4B2D-B482-C7388B0B0D00_2
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Populære kategorier

Information