Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Inspiration til indretning af entré

Annonce:

En entré er et af de vigtigste rum i en bolig eller lejlighed. Det er det første rum du træder ind i efter en lang dag hjemmefra, og det er her, du byder folk velkommen ind i dit hjem, når du får gæster. Din indretning af entréen er derfor med til at skabe det gode førstehåndsindtryk, og en god og tjekket entré efterlader derfor både dig og dine gæster med en god og hjemlig fornemmelse. Mangler du hjælp til entré inspiration, er der her samlet vores de bedste tips, tricks og designs til den perfekt indretning af din entré. Alt fra Roon & Rahn, Kay Bojesen kan du finde her, men du finder også brands som Georg Jensen og Woud.

Skab den røde tråd i hjemmet

Det er i din entré at du kan starte den designmæssige røde tråd i din bolig og give den en gennemgående, sammenhængende stil. Det er her, du har mulighed for at skabe en hjemlig, hyggelig og velkommende atmosfære, så du og dine gæster føler jer hjemme, så snart de træder ind ad døren. Det kan dog være svært at indrette sin entré med andet end de praktiske elementer, som opbevaring, knager og hylder. Det anbefales derfor at tænke over form, farve og design for hermed at finde kreative og unikke løsninger. Gennem de rette valg af dekoration og design vil du kunne skabe en personlig og hjemlig atmosfære, og hurtigt føle at du har fået en helt ny, hjemlig entré.

Flotte og funktionelle møbler

Designvirksomheden Roon & Rahn blev grundlagt i 2014 med en vision om at skabe flotte og funktionelle møbler til entréen, hvilket må siges at være lykkes for dem. Roon & Rahn fremstiller danske designmøbler, i form af bænke, skohylder, knagerækker og hattehylder, med det formål at de skal passe perfekt ind i enhver entré. Materialet er træ og farverne er holdt i jordfarver, så den nordiske stil skinner igennem i produkterne. Roon & Rahn er især kendte for deres populære knagerække “Moodboard”, der passer perfekt ind i de fleste danske entréer. Sammenhængen og synergieffekten mellem produkterne roses til skyerne – og produkterne er flotte og unikke. En knagerække fra Roon & Rahn i samspil med en abe, elefant eller et andet trædyr fra Kay Bojesen kunne fuldføre det nordiske og hjemlige look i en entré. Aben kan hænge ned fra hattehylden eller knagerækken og skabe en hyggelig og sjov stemning i entréen. Dette er med garanti især et hit for børn.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

f
DSC_4778
copenhagen-709407_1920
g%C3%A5del%C3%B8sning

Populære kategorier

Information