Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Inviter dine nærmeste på en spændende havnerundfart i København

Annonce:

Brygger du på idéen om at give dine nærmeste en oplevelse for livet, men er du i tvivl om hvad du skal finde på, så kan du måske lade dig inspirere her og få den endelige idé sat helt på plads inde i hovedet.

Husk tid til hygge med dine nærmeste

Når man har en travl og hektisk hverdag, så kan man godt lidt have en tendens til at glemme det der i sidste ende er det vigtigste for os, nemlig familien og vennerne. Mange der bor i København, er tilflyttere og det er derfor endnu mere besværligt at få det til at lykkes med at ses med sit bagland.

Det er derfor ganske normalt, at man går rundt og har et lille ønske om at kunne lave et eller andet med familien og vennerne, men for at det ikke bare skal blive til kaffe og kage, som kan være svært at lokke folk fra det mørke Jylland over til, så kan du overveje om en skonnert ikke skal danne rammen for dine planlægninger.

Historien om Mira

Skonnerten Mira er et ældre skib, der blev bygget tilbage i år 1898 på et værft i Faaborg på Fyn. Selve skibet har en så meget historie på bagen, at der kan skrives bøger om dens biografi og er i den grad en kulturel skat at have liggende i de danske farvande.

Til dagligt ligger Mira til kaj på Christianshavn, men det er langt fra det eneste sted det pragtige skib kan opleves. Hvert år deltager den i kapsejladsen rundt om Fyn og i uge 29 lader mandskabet gæster komme ombord for at få en anderledes ferie.

Når Mira ikke er på farten, så ligger den som sagt til kaj i Christianshavn. Det er herfra at du har muligheden for at gøre glæde af skibet. Det er en anderledes lokation, men bestemt en mindeværdig lokation, som både de helt ældre i flokken og de lidt yngre vil elske for hver deres.

Læg til kaj eller kom på havnerundfart

Når du lejer Mira, kan du vælge om I skal blive liggende til kajs, eller om du foretrækker at give din familie og venner en privat havnerundfart i København. Dette kan være en skøn tur for alle, selv hvis gæsterne kommer fra København, for det er ikke lige hverdag at man ser København fra den vinkel.

Hvis du kan se idéen i at invitere dine nærmeste til nogle hyggelige timer ombord på Mira, så er det samtidig en let måde at skulle stå for alt, uden at røre særlig mange fingre selv. Mandskabet ombord står nemlig klar til at sørge for alt lige fra mad og bobler til klargøring og rengøring. Du skal altså ikke gøre andet end at sørge for at invitere dine gæster.

Hvor længe du ønsker at leje Mira er helt op til dig. For at få den bedste mulighed for at komme godt rundt på en kanalrundfart, behøver du ikke at leje Mira en hel dag, men kan sagtens nøjes med 3-5 timer. Er hele seværdigheden med mad og alt hvad den kan trække, kan det godt være at du skal overveje lidt længere tid, så det ikke bliver for presset et program for dig og dine gæster.

Mandskab ombord klar til tjeneste

Det var lige et kreativt indspark på, hvad den næste komsammen kan indebære. Hvis det er lige noget for dig og du kan se din bedstemors øjne stråle, mens hun står i ægte Titanic-figur på dækket, så kan det måske være det hele værd for dig.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvad der kan lade sig gøre og du ikke kan finde informationerne på deres egen hjemmeside, så kan du altid kontakte mandskabet på skibet. Der er tale om megen fleksibilitet og der er nærmest ingen grænser for hvad de kan hjælpe med.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
generator-copenhagen-playbar-7
K-benhavn-1
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information