Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Distortion 2019: De bedste fester på Nørrebro!!

Foto: Andreas Holm

Vi kender det alle sammen – Følelsen af glæde, godt humør og summer vibes!! Distortion venter heldigvis lige rundt om hjørnet. Distortion 2019 starter onsdag d. 29/5 på Nørrebro.

Distortion 2019 er noget vi her på redaktionen har glædet os til meget længe. Vi har derfor udvalgt nogle specielle events på Nørrebro, som vi forventer os meget af. Vi håber det bliver årets tip til årets fest. Men vi kan intet love!!
Med andre ord forventer vi en fest – vi husker til langt ind i efteråret. Som vi forhåbentligt kan fortælle røverhistorier om når vi engang bliver “gamle”.

Gadefesterne

Distortion 2019 Nørrebro
Foto af: Alvaro GM

The Firestarter discofix experience CPH og deres brandbil fra New York har været med til Distortion i flere år efterhånden. Nu slår de sig sammen med Discofix, en københavnsk DJ-duo med forkærlighed for den helt tunge, glitrende halvfjerdserstil. Rulleskøjte-disco, glimmer og saxofon, ya gotta love it.

Hvor? Blegdamsvej 8

Læs mere om deres event her.

Den klassiske gade-rave med Namunël drengene i Nørrebros fashionable gade. Stemningen er baseret på techno, og de kører nu for 8. år i træk. En af Nørrebros mest klassiske gadefester afholdes her!! Der forventes solid bas og en solid fest – det skal opleves!!

Hvor? Elmegade 10

Læs mere om deres event her.

La Neta Latin Party Mikkellers taco-spot La Neta er på rekordtid blevet en regulær københavnerklassiker. Nu rykker de ud på gaden til La Netas første gadefest nogensinde under Distortion. Full-on Mexico City-vibes med tacos, hjemmelavede margaritas og DJ-kollektivet Mambokingz med DJ Cuervo i spidsen.

Hvor? Nørrebrogade 29

Læs mere om deres event her.

Scenefesterne

Distortion 2019 Nørrebro
Foto af: Andreas Holm

(EDM) Music – TooManyLeftHands’ er en tilbagevendende Distortion-klassiker. I år er deres syvende (!) på festivalen, og det kommer – meget passende – ikke til at gå stille af sig. En kæmpe audiovisuel produktion med rosépodier og en killer lineup. Ved Runddelen onsdag

Hvor? Nørrebrogade 114

Læs mere om deres event her.

Kulturen (Urban/Trap Music)  Kulturen er en nystartet medieplatform som formidler alt det, der sker på den danske urban-scene lige nu. Sammen med streetwear-labellet Unidentified bringer de en af festivalens varmeste lineup til folket midt på Blegdamsvej, featuring en vanvittig lineup, der bla. tæller Tierra Whack, Slowthai og Emil Kruse.

Hvor? Blegdamsvej 28  

Læs mere om deres event her.

Rumzar x The WAKE Collective (House Music)  Købehavner-kollektivet WAKE og Rumzar er repræsentanter for den globale underground i København. Melodisk house og shaman-vibes i et hypnotisk møde mellem dansen og en mystisk, dragende stemning. Lineuppen tæller bla. den tyske superstjerne-DJ Matthew Dekay, plus live acts og straight-up gøglerstemning midt på Dronning Louises Bro.

Hvor? Dronning Louises Bro  

Læs mere om deres event her.

Årets cocktail anbefaling – Nohrlund

Foto af: Nohrlund

Til alt den fest & dans skal der naturligvis også smagfulde, lækre og kølige drinks indenbords!! Dette års tip: Nohrlund I kender dem måske allerede fra festivallen Northside.

Nohrlund laver læskende og super gode økologiske cocktails. Deres passion for cocktails kan smages hele vejen. En høj elegance, for det simple og det smukke. I år deltager de heldigvis i gadefesterne på Nørrebro.

Så hvis du vil have lækre Cocktails til Distortion så skal du helt sikkert svinge forbi en af deres barer. Der er kun varme anbefalinger herfra!!

Hvor?  Guldbergsgade 16 samt Nørrebrogade 14

I kan læse meget mere om deres Cocktail univers på deres hjemmeside her.

Læs også vores guide til Distortion på Vesterbro lige her!!

I samme kategori

419770014_782367777251954_7485136211664181059_n
376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
generator-copenhagen-playbar-7
Amazing Space

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
VesterbroStreetpartyHeader-01
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information