Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Kender du dette nyhedsmedie?

Annonce

Der findes mange danske nyhedsmedier efterhånden. Alle med deres egen dagsorden, idealer og fremgangsmåder. Nogle vil komme først med det sidste. Andre vil sætte fokus på løsninger og vælger at sortere i det kæmpe informationshav, som vi hele tiden bombarderes med. Nogle vil sætte fokus på de gode nyheder og filtrere det dårlige fra, mens andre sørge for at informere om alle breaking news. Det er ikke altid man har helt styr på alle de forskellige nyhedsplatforme, der findes. I denne artikel kan du blive klogere på ét af dem, nemlig BT. Du kan finde ud af hvem BT Nyheder er, hvad du kan bruge dem til og et lille indblik i deres historie.

Hvem er BT Nyheder?

Dette dagblad har hovedsæde i København, og bliver udgivet af Berlingske Media. BT Nyheder er for dig, der gerne vil have dine nyheder hurtigt, og nemt vil kunne danne dig et overblik over de forskellige nyhedsemner, som er kategoriseret på en overskuelig måde på deres hjemmeside. For at få mest muligt ud af mediet, er det bedst at købe et abonnement. Så får du adgang til de mest relevante nyheder. Du kan få viden om sport, nyheder og underholdning nemt og enkelt for den nette sum af 89 kr. om måneden for den digitale udgave. Hvis du vil have BT leveret til døren som papiravis hver lørdag, så skal du af med 99 kr om måneden.

Hvorfor bruge BT Nyheder?

Når du skal overveje hvilke nyhedsmedier, du skal vælge at abonnere på, er det vigtigt at få alt med omkring deres platform. Udover at BT leverer en masse artikler og nyheder, så kan du også få en hel del mere ud af deres online platform. De tager formidlingen til nye højder ved at udkomme i både podcast og videoformat også. Her kan du lytte til blandt andet “Helt Væk” og “Hypnotisøren”. Du kan få dine nyheder, mens du cykler, tager opvasken eller går en tur, ved at bruge podcast funktionen. De er nogle af de hurtigste indenfor aktuelle nyheder, og samtidig kan du selv vælge, hvornår du vil lytte eller læse nyhederne – du skal ikke sidde klar på et bestemt tidspunkt på dagen.

BT’s historie

Avisen blev grundlagt i 1916 med den Østrig-Ungarske avis “Az Est” som ideal. Navnet, som er en forkortelse for Berlingske Tidende, er også en hentydning til det lettere og hurtigere format, end den originale avis. Avisen var tillokkende for forbrugerne, netop fordi den var kortere og mere enkel at overskue, og derudover var artiklerne udstyret med tegninger og fotografier.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
K-benhavn-1
generator-copenhagen-playbar-7

Populære kategorier

Information