Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Køb en blød pels jakke fra NATURES Collection

Annonce:

Savner du et eksklusivt look til din garderobe, der samtidig er bæredygtigt? Det kan gøres på 2 sekunder med en ægte pelsjakke fra NATURES Collection. Iblandt deres udvalg finder man alt fra klassiske pelsfrakker til cool jakker i et oversized fit med pelsdetaljer af forskellig slags. Èn ting har alle styles tilfælles, og det er, at de er lavet af naturlige og bæredygtige materialer, som slet ikke er til at stå for. Det gode ved en ægte pelsjakke er blandt andet, at den er ultrablød, fantastisk varm og smuk at se på. Derfor er det næsten uundværligt i enhver garderobe! Her kan du læse meget mere om de lækre pelsede frakker fra NATURES Collection og finde inspiration til, hvordan din garderobe kan blive opdateret med god samvittighed.

Højkvalitetsmaterialer fra naturen

De pelsede frakker fra NATURES Collection er lavet af 100% naturlige materialer. I udvalget findes jakker, som er lavet af lammeskindspels fra Tibet eller New Zealand, kaninpels fra Sydeuropa, vaskebjørnspels fra USA, rævepels fra Finland og certificeret minkpels fra Danmark. Alle materialerne er fantastisk bløde og gør jakkerne varme og yderst behagelige at have på. Det skyldes, at naturen bringer tårnhøj kvalitet, som virkelig kommer til udtryk i NATURES Collections kollektion med ægte pelsjakker.

Naturlige materialer har en lang række af kvaliteter, som skyldes, at pelsen har tilpasset sig naturen og de omskiftelige vejrforhold. Det er altså ikke noget, som man finder lige rundt om hjørnet!

Få en bæredygtig garderobe

Vidste du, at NATURES Collection udvælger deres materialer med stor omtanke for miljøet og bæredygtighed? Langt de fleste materialer kommer nemlig fra kødindustrien, hvor pelsen er et typisk biprodukt til produktionen af kød. I stedet for at lade det smukke skind gå til spilde ved at smide det ud, så er det velegnet som en smuk pelsjakke eller pelsfrakke til din garderobe. Det mindsker ressourcespildet verden over.

Dertil så er materialerne naturligt slidstærke og langtidsholdbare, så du ikke behøver at købe en ny jakke sæson efter sæson. Endnu et bæredygtigt tiltag ved NATURES Collections pelsjakker, som man ikke kan andet end at holde af.

Styles til enhver smag

NATURES Collection har jakker til enhver smag, da de særligt arbejder med rene linjer og nordisk design. Det giver en alsidig frakke, som kan bruges til de fleste anledninger og kan styles op og ned alt efter, hvilke sko og accessories du styler jakken med.

I det pelsede univers finder du klassiske frakker med pelsdetaljer, oversized jakker med et mere sporty look samt lækre parka frakker, der virkelig emmer af nordisk charme og varme. Derfor er der med stor sikkerhed en eller flere pelsjakker med dit navn på!

Hold varmen

En sidegevinst ved en ægte pelsjakke er, at de naturlige materialer kan holde dig varm og blød i selv den ondeste vinterkulde. Det er en naturlig egenskab, som du, takket være naturen, nu kan nyde helt tæt på din krop. Derudover, så er pelsen så blød, at det føles som at få et langt, varmt kram, når du ifører dig en pelsjakke fra NATURES Collection.

Tøv ikke og find din næste vinterjakke på NATURES Collections hjemmeside. Der kan du dykke meget længere ned i et naturligt univers af luksuriøse materialer og nordisk charme, som formår at feje benene væk under alle og enhver!

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
easter-1238665_1920

Populære kategorier

Information