Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Københavnerne dyrker online kurser trods mange offline alternativer

Indlæg

København er sandsynligvis den by i landet, hvor der er størst adgang til offline kurser inden for praktisk talt alt. Hvad end man vil blive ekspert i keramik og akvarelmaling, eller om man er mere interesseret i at lære at programmere i Excel – ja, så er der rigeligt med muligheder for at blive undervist i et traditionelt klasselokale, på en café eller på bibliotekerne.

På trods af dette er der flere og flere københavnere, der vælger at tage online kurser i det, som de brænder for. Det kan der være adskillige årsager til, men der er ingen tvivl om, at den vigtigste faktor er fleksibiliteten ved online kurser.

Når du tager et online kursus i eksempelvis VBA-Programmering i Excel, så behøver du ikke at dukke op til fysisk undervisning på et bestemt tidspunkt. I stedet skal du blot sætte dig foran din computer, telefon eller tablet og have adgang til internettet. Så er du sådan set klar til at lære. Tidspunktet og stedet er ligegyldigt, så det kan gøres i bussen eller toget på vej hjem fra arbejde, det kan gøres på ferien i Spanien, eller det kan gøres under dynen i sengen, mens din partner læser i sin bog.

Fleksibiliteten er altså i top. Så selvom København generelt byder på kurser i alverdens ting på alverdens tidspunkter af døgnet, så kommer de aldrig til at kunne matche den bekvemmelighed, der er ved at tage et online kursus.

Hvilke kurser kan jeg tage online?

Er du på udkig efter idéer til kurser, som du kan tage online for at gøre dig selv klogere på spændende emner? Så frygt ej – vi har samlet nogle forslag til dig her.

Mange vælger at tager online kurser i computerrelaterede ting. Årsagen er sådan set ret simpel; det giver mening at sidde ved en computer, når man skal lære om en computer. Det gælder eksempelvis kurser i Excel og de øvrige programmer i Microsoft Office-pakken. Det kunne også være Photoshop, Illustrator, diverse programmeringssprog, videoredigering og lignende.

Andre vælger at tage online kurser i makeup, madlavning, såkaldte DIY-projekter (Do It Yourself), rengøring, diverse håndværksrelaterede opgaver, ejendomsinvestering og så videre.

Mulighederne er mange, og der findes praktisk talt ingen grænser for, hvad man kan få undervisning i på nettet – dette gælder især, hvis man er villig til at gøre brug af kurser på engelsk.

Hvorfor vælge et online kursus?

Udover bekvemmeligheden og det store udvalg af online kurser, så er der også en tredje fordel, der virkelig taler for online kurser. De er nemlig ofte billigere end de offline alternativer. Deltager du i et offline kursus, skal der være en underviser til stede, og der skal lejes lokaler. Det koster alt sammen penge – og derfor er deltagerprisen ofte højere.

Et online kursus skal egentlig blot laves en gang, hvorefter det kan sælges til praktisk talt et uendeligt antal af kursister. Dermed kan udbyderne af disse kurser holde prisen nede, hvilket udelukkende er til fordel for dig – indholdet er nemlig det samme.

I samme kategori

55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1
michal-parzuchowski-oT-XbATcoTQ-unsplash
Skærmbillede 2024-03-20 kl. 10.14
tipkbh.dk - unikkebegravelser

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2