Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Kom i gang med at genbrugssalget og få ryddet ud i klædeskabet

Annonce:

Hvis du trænger til at få ryddet ud i klædeskabet og komme af med alle de glemte sager, som du aldrig får brugt, er det en god tid. Folk trænger til nyt tøj til en ny årstid, og loppemarkederne står for døren.

Secondhand tøj og genbrug generelt er blevet en mere og mere del af vores forbrug. Vi bliver bedre og bedre til at genbruge i stedet for at kyle ting ud og købe nyt. Det viser sig især i vores interesse for genbrugstøj og secondhand. Butikkerne blomstrer frem i København, og der er et loppemarked et sted i byen næsten hver weekend. I særdeleshed er sensommeren og efteråret tiden til de mange loppemarkeder. Folk trænger til at skille sig af med det gamle og erhverve sig noget (brugt) nyt.

Sælg dine dyre klæder online

Hvis du ligger inde med meget dyrt og forholdsvist nyt tøj, som du helst ikke vil sælge for billigt, kan det være en idé at sælge det online. Der er flere forskellige platforme, som er beregnet til videresalg af tøj, såsom Trendsales, Zaada og Vestiaire. Du kan også stå for det selv og sætte dit tøj til salg på Den blå avis, som stadig bruges af mange til køb og salg af alskens sager. Det eneste, man skal in mente, når man sælger tøj online, er, at man selv skal stå for forsendelsen, men man  kan nemt og billigt send pakke med bring. Mange sælger også tøj via Instagram, hvilket altså også er en mulighed, hvis du gerne vil udvide din eksponering. Når du sælger dit tøj online, så kan du tage lidt flere penge for det end på loppemarkedet.

Sælg en masse på loppemarked

Hvis du har en stor portion af aflagt tøj, som bare skal videre, så er en loppemarkedstand nok det mest effektive. Det kan være en god idé at gå sammen med ven om en stand, da det godt kan være lidt dyrt at købe en stand alene. Det kræver dermed lidt mindre salg og profit, hvis I er flere om standen. Det gør også dagen lidt hyggeligere, end hvis du skulle sidde der alene. Når du sælger tøj på loppemarkeder, forventer de fleste, at priserne er forholdsvis lave, og at du er til at forhandle med. Det er derfor vigtigt, at du ikke har alt for store følelser omkring dét, du skal sælge. Det er i hvert fald dumt at sidde helt fast i priserne. Det vigtige skal være, at du kommer af med en masse af dit tøj. Det ville være et spild at skulle slæbe det med hjem igen.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
K-benhavn-1
DSC_4778
Bungyjump-1

Populære kategorier

Information